Erzurum Haber Girişi : 06 Mart 2015 18:01

Çelik kasa ve ATM hırsızları yakalandı

Çelik kasa ve ATM hırsızları yakalandı
Erzurum'da bir işyerinden çelik kasa çalan ve yaklaşık dört ay önce bir bankanın ATM'sini soyan hırsızlık çetesi üyeleri İzmir ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı.
Erzurumajans-Erzurum'da bir işyerinden çelik kasa çalan ve yaklaşık dört ay önce bir bankanın ATM'sini soyan hırsızlık çetesi üyeleri İzmir ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Geçen yıl 11 kasım gecesi Lalapaşa Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde bir işyerine giren hırsızlar, içinde 22 bin lira değerinde altın ile para bulunan kasayı kaykay üzerinde otomobile götürüp çaldı. 28 Kasım gecesi de, merkez Aziziye İlçesi Dadaşkent Semti Milli Egemenlik Caddesi'nde bir bankaya ait ATM'nin kabinine giren kasklı 2 kişi, 253 bin lirayı çalarak kaçtı. Hırsızlık olaylarının birbiriyle bağlantısı olduğunu tespit eden Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayı gerçekleştirenlerin İstanbul ve İzmir'de bulunduğunu belirledi. İzmir ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonla çökertildi. Gözaltına alınan 6 şüpheli, Erzurum'a getirilerek adliyeye sevk edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.