Türkiye Haber Girişi : 23 Ağustos 2014 18:01

Çete lideri çatışma sonunda hayatını kaybetti

Çete lideri çatışma sonunda hayatını kaybetti
Ankara Dikmen'de polisle silahlı çatışmaya giren ve uyuşturucu çetesi lideri olduğu iddia edilen Bülent Aramaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Erzurumajans-Olay, saat 12.00 sıralarında Huzur Mahallesi 1134. Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre polis ekipleri, mekan basma, tehdit ve şantaj suçlarından dolayı birkaç aydır teknik takibe aldığı ve uyuşturucu çetesi lideri olduğu öne sürülen Bülent Aramaz ile üç kişinin daha içerisinde bulunduğu 06 DT 3740 plakalı otomobil durdurdu. Kısa bir süre sonra araç içindekilerle polisler arasında silahlı çatışma başladı. Çatışmada, araç içerisindeki Elena G. (27), şüpheli Bülent Aramaz ve 3 polis memuru çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Bülent Aramaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, diğer iki şüpheli ise yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri ile kaçan şüpheli arasında binaların arasında silahlı çatışma yaşandı. Şüpheliler, daha sonra izini kaybetti. Hava destekli operasyona özel harekat polisleri de katıldı. Özel hareket ekipleri, çevrede bulunan evlerde arama yaptı. Binaya giren Özel Harekat 'koçbaşı' ile kapıyı kırarak, evde herhangi bir zanlıya rastlamadı. Şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri mahalleyi abluka altına aldı. Çemberi genişleten ekiplere iki adet polis helikopteri havadan destek veriyor. Öte yandan zanlıların bulunduğu araçta yapılan aramada uzun namlulu silah bulunduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde çalışmalarını tamamlamasıyla otomobil olay yerinden kaldırıldı.

ÇATIŞMA SONRASI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Olayın yaşandığı an otomobil tamirciliği yapan iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kamera görüntülerine, silahlı çatışmanın başlamasıyla birlikte yaralanan şahıslara yardım etmek isteyen vatandaşların olay yerine koşuşturması yansıdı. Ş
üphelilerin yakalanması için operasyon devam ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.