Siyaset Haber Girişi : 08 Ekim 2015 19:36

CHP Erzurum Milletvekili adaylarından EMO'ya ziyaret

CHP Erzurum Milletvekili adaylarından EMO'ya ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları çerçevesinde Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Erzurum Temsilciliği'ne nezaket ziyaretinde bulundular.
Erzurumajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları çerçevesinde Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Erzurum Temsilciliği'ne nezaket ziyaretinde bulundular.

Bir süre önce ilk kez yapılan delege seçimi ile göreve gelen Elektrik Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi NamiyeSınırkaya'ya yeni görevinde başarılar dileyen milletvekili adayları, çalışmaları hakkında da bilgi verdiler. Türkiye'nin kalkınması için CHP'ye ihtiyaç olduğunu iddia eden CHP Milletvekili Adayı Av. Tuncer Aktaş, "Yoksa gerek yargıda gerekse kamuda yapılan bütün bu haksızlıkları kimse düzeltemez. Onun için CHP'nin iktidar da olması gerekir. Plan, programlarımızı zaten bu doğrultuda yaptık. Çalışmalarımızı da buna göre sürdürüyoruz."dedi.


Elektrik Mühendisleri Odası Erzurum Temsilcisi NamiyeSınırkaya'da temsilcilik ve EMO genel merkezi çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Sınırkaya, Erzurum'da 294 üyeleri bulunduğunu hatırlatarak, temsilcilik olarak Erzurum'un yanısıra Bayburt, Iğdır, Kars ve Ardahan'daki elektrik - elektronik mühendislerine hizmet ettiklerini bildirdi. Sınırkaya, STK'ların Erzurum'da yetersiz kaldığını da savunarak, "EMO olarak bir farkındalılık, haraketlilik getirmek istiyoruz. Erzurum'daki STK'ların bazı konular karşısında yeterince seslerini çıkarmadığı ve sessiz kaldıklarını görüyoruz. Bu sadece STK'larda değil toplumumuzda da bir sessizlik var eskisi gibi seslerini çıkartıp gündem oluşturmuyorlar. Bunu sizlerin de desteğiyle aşmaya çalışacağız"diye konuştu.


Ziyarete CHP İl Başkanı Tevhit Yavuz'un yanısıra; milletvekili adayları Orhan Bozkurt ve Hakan Cebeci'de katıldılar. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.