Siyaset Haber Girişi : 30 Ağustos 2016 19:46

CHP İl Başkanı Kızıloğlu, Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı

CHP İl Başkanı Kızıloğlu, Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı
CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erzurumajans-CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Kızıloğlu mesajı Şunları dile getirdi:

"30 Ağustos 1922, Türk ulusunu esir ederek, Anadolu'yu paylaşmak isteyen emperyalist işgalcilere karşı verilen Kurtuluş Savaşı'nın zafere giden dönüm noktasıdır.

30 Ağustos; kadını-erkeği, genci-yaşlısı, askeri-sivili, köylüsü-kentlisi tüm yurtsever halkımızın omuz omuza verdiği bir bağımsızlık destanıdır. 30 Ağustos, aynı zamanda bir sürü yokluk ve olanaksızlıklar içindeki bir ulusun, vatan ve bağımsızlık söz konusu olduğunda her türlü fedakârlığı gözünü kırpmadan yapabileceği, mucizeler yaratabileceğinin kanıtlandığı bir gündür.

Partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında kazanılan bu zafer, aynı zamanda dünyanın tüm ezilen uluslarına, mazlum halklarına da yol göstererek yeni bir çığır açmıştır.

Bugün de yoğun bir terör, ekonomik- politik bir sürü iç-dış sorunla boğuşan ülkemizde, 30 Ağustos'ları anmak ve genç kuşaklara öğreterek unutturmamak büyük önem taşıyor. 15 Temmuz gecesinde de açıkça görüldüğü gibi, TBMM'nin tüm üyeleri ve yurttaşlarımız Cumhuriyetimiz ve parlamenter demokrasimize yönelen tüm saldırılar karşısında bir duvardır. Anayasal rejimi ortadan kaldırmak; laik, demokratik, sosyal hukuk devletini yıkmak, cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen tüm odaklar ve terör şebekeleri bu duvara çarpıp, yenilmeye mahkûmdur. 30 Ağustos zafer bayramını kutlarken bu şanlı zaferin başkomutanı Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. "
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 01 Ocak 1970 02:00

    Kimlere kaldın CHP