Siyaset Haber Girişi : 30 Temmuz 2019 11:15

CHP'nin İl Başkanı vebalı mı?

CHP'nin İl Başkanı vebalı mı?
Doğrusu ben bilmiyorum. En azından kimdir hatırlamıyorum. Son birkaç yıldır kendisini hatırlatacak bir açıklama veya eylem ve dahi söylemde bulunmamış olacak ki tanımamam da çok doğal.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Doğrusu ben bilmiyorum. En azından kimdir hatırlamıyorum. Son birkaç yıldır kendisini hatırlatacak bir açıklama veya eylem ve dahi söylemde bulunmamış olacak ki tanımamam da çok doğal.

 Cihat İncesu ile İrfan Tarakçıoğlu’na sordum dün sabah. CHP’nin Erzurum İl Başkanı kim diye. Bilmiyoruz dediler.  Bunu diyenler de her gün PUSULA’nın haber trafiğinin içinde olanlar. Şaşırdım mı, hayır! Bugün gelse parmağını gözüme soksa tanımam valla İl Başkanlarını. Afyon’da yapılan belediye başkanlarının katıldığı Çalıştay’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ‘’İktidara talibiz’’ deyince aklıma geldi bu Erzurum İl Başkanı kim mevzusu. Sanırım Kemal Kılıçdaroğlu da Erzurum’u kastederek demiyordur iktidar olmak istediklerini. Yoksa en azından biz de CHP’nin iktidar olabileceğine inanmasak bile en azından biraz inanır gibi yapardık! Acaba diyorum vebalı mı İl Başkanı ki kimseye görünmüyor. En azından merak ettik. Yiyilir mi, içilir mi diye. Bir nur cemalini gösterse hiç fena olmayacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.