Siyaset Haber Girişi : 25 Mayıs 2015 21:00

CHP TBMM Grup Başkanvekili Gök: Herkes ayağını denk alsın!

CHP TBMM Grup Başkanvekili Gök: Herkes ayağını denk alsın!
CHP TBMM Grup Başkanvekili Levent Gök,CHP'nin Erzurum'da demokratik bir ortamda yürütmek istediği seçim çalışmalarının iktidar partisi tarafından engellendiğini söyledi.
Erzurumajans-CHP TBMM Grup Başkanvekili Levent Gök, partisisnini milletvekili adaylarına destek için Erzururm'a geldi. Gök, CHP Erzururm Milletvekili adaylarının demokratik bir ortamda yürütmek istediği seçim çalışmalarının iktidar partisi tarafından engellendiğini söyledi.

CHP Erzurum İl Başkanlığı'nda partlilerle bir araya gelen Gök, daha sonra Milletvekili adayları Gonca Aytaş, Orhan Bozkurt ve İsmail İme ile birlikte Yakutiye Kent Meydan'nda bulunan seçim standını ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP TBMM Grup Başkanvekili Levent Gök, arkadaşlarının son derece demokratik bir ortamda yürütmek istediği seçim çalışmalarının iktidar partisi tarafından engellendiğini savunarak, şehrin her tarafına stantlar kuran AK Parti'nin CHP'nin bir stantına tahammül edemediğini belirtti.

''BURASI TÜRKİYE BİR AŞİRET TOPLUMU DEĞİL''


Daha öncede benzer sorunlarla karşılaştıklarını ifade eden Gök, şöyle konuştu:
"Buradan herkese sesleniyorum, ayağınızı denk Alın, burası Türkiye. Bir aşiret toplumu değil. Türkiye'de herkes demokrasiyle yönetilecek, herkesin demokrasiden pay alma hakkı var. Bizde demokrasiden, özgürlükten ve seçime dönük çalışmalarımızdan en ufak bir şekilde taviz vermeyeceğiz. Tüm arkadaşlarımızla beraber, gerekirse arkadaşlarımız bu tırda yatarak, tırımızı, çalışma alanımızı koruyacaklar. Bunları kurda, kuşa yem etmeyecekler. Herkes haddini bilsin, herkes ayağını denk alsın. CHP'ye sataşarak korkunun ecele faydasının olmayacağını göreceksiniz. CHP, 7 Haziran'da iktidara geliyor. Bu yaptıklarınızın hesabını birer birer sizden soracaktır."

AK Parti'nin devlet olanaklarını lehine kullandığını öne süren Gök, Türkiye'de demokrasiyi tekrar hakim kılacaklarını söyledi.

"Türkiye'de herkesin sandıktan çıkacak oyu mutlaka sandıklardan çıktığı gibi seçim tutanaklarına yansıyacaktır" diyen Gök, "Bunun tedbirlerini arıyoruz. Seçimlerde iktidar partisinin yapacağı her türlü hileye karşı da hazırlıklıyız. Güçlüyüz ve onların yapacakları her türlü hileye karşı bütün gücümüzle biz de sandıktan demokrasiyi, CHP iktidarını çıkartmak üzere çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

''DAVUTOĞLU BAŞBAKAN MI BOŞ BAKAN MI BELLİ DEĞİL''

Gök, Başbakan Davutoğlu'nun, CHP'ye yönelik eleştirilerinin hatırlatılması üzerine sözlerini şöyle tamamladı:

"AKP aslı astarı olmayan, söylentilerle 'çamur at izi kalsın' siyasetini götürüyor. AKP'nin ciddiye alınır bir yanı kalmamıştır. Zaten Davutoğlu 'Başbakan mı, boş bakan mı' belli değil. Ne söylediği belli değil, zaten kendisi de ortada yok. Söylediklerini ciddiye de almıyoruz. CHP kendi gücüne, örgütüne, tabanına, halkınagüvenerek tek başına iktidar olmak için mücadele ediyor. Biz kimseyle ittifak yapmıyoruz. Bizim tek ittifakımız halkımızladır.''




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.