Siyaset Haber Girişi : 11 Ekim 2015 23:04

CHP'li Aktaş: 10 ve 11 Ekim'i bu millet 2 kara gün olarak hatırlayacak

CHP'li Aktaş: 10 ve 11 Ekim'i bu millet 2 kara gün olarak hatırlayacak
CHP'li Tuncer Aktaş: 10-11 Ekim 2015 tarihi onlarca gencimizi kaybettiğimiz 2 kara gün yıllar boyunca hatırlanacak...
Erzurumajans-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili Adayı Tuncer Aktaş, yayınladığı basın bildirisi ile son günlerdeki terörist saldırıları kınayarak, milletimize başsağlığı diledi.

CHP Erzurum Milletvekil Aktaş, yaptığı basın açıklamasında; '' 10-11 Ekim 2015 tarihi onlarca gencimizi kaybettiğimiz 2 kara gün olarak yıllar boyunca hatırlanacaktır'' dedi.

CHP'li Aktaş, 10 Ekim 2015 günü Ankara'da resmi açıklamalara göre 95 vatandaşımızı acı bir şekilde kaybedişimizin hatırlatarak, '' 11 Ekim'de Şenyaka İlçesi'ne bağlı İnceçayır Ormanlık alanında terör örgütü PKK'nın açtığı ateş sonucu 2 askerimizi kaybetmenin acısını yaşadık. 

Türkiye bu tabloyu hak etmiyor. Türkiye her güne kanla, katliamla, şiddetle, terörle uyanan bir ülke olmaya layık değil. Teröre ve şiddete karşı atılacak her adıma; koşulsuz, amasız destek vermeye hazırız. Bu güzel ülkede bir daha asla böyle olayların yaşanmaması için herkes sorumluluk bilinci ile hareket etmeli ve gereken adımları tereddütsüz atmalıdır'
' dedi.

Bu memleketin bütün evlatlarına, bütün vatandaşlarına açık çağrıda bulunan CHP Erzurum Milletvekili Adayı Tuncer Aktaş,  yaptığı yazılı açıklamada; "Türkiye bu acıları yaşamaya her gün çocuklarının ölümüne uyanmaya ve felaketlerin esiri olmaya mahkum bırakılamaz" ifadelerine yer verdi.

Aktaş, açıklamasını; '' Biz bu ülkenin makul insanlarının sesi olmaya, bu itiraza öncülük etmeye, bu ülkede güven ve huzur ortamını yeniden inşa etmek için sorumluluk almaya hazırız.'' diye bitirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.