Spor Haber Girişi : 19 Kasım 2014 23:55

Çıtayı 117 km'ye koydu!

Çıtayı 117 km'ye koydu!
F.Bahçe Teknik Direktörü, Rize maçında 117 kilometre koşulmasını gelecek için ölçü kabul etti. İsmail Kartal Bursa'ya karşı da Rize maçı kadrosunu oynatacak.
Erzurumajans-F.Bahçe Teknik Direktörü, Rize maçında 117 kilometre koşulmasını gelecek için ölçü kabul etti. İsmail Kartal Bursa'ya karşı da Rize maçı kadrosunu oynatacak.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın bundan sonraki maçlar için ölçüsü, Çaykur Rizespor karşısında oynanan baskılı futbol ve 117 kilometrelik koşu mesafesi olacak...
Futbolcularına Rize mücadelesini örnek göstererek, bu mesafenin altına düşmemeleri gerektiğini söyleyen Kartal, Bursaspor karşılaşmasında da en az 117 kilometreye ulaşılması gerektiğini dile getiriyor.

Takımının son dönemde hem antrenman, hem de maçlarda temposunun yükselmesinden son derece memnun olan İsmail Kartal oyuncularından her maç bu performansı daha da yukarı çekmelerini bekliyor.

KADROYU DA BOZMAYACAK

İ
smail Kartal, Rizespor maçında sahada istediklerini yapan kadroyu Bursaspor maçında da bozmayacak. Bruno Alves, Sow gibi isimler yine kulübede kalacak. Sol kanat Alper'e emanet edilirken, orta alanda yine Diego forma giyecek. Brezilyalı'nın orta alan direncini düşürme ihtimalini, çok koşan Kuyt ve Alper ile dengelemeyi planlayan Kartal böylece Diego'nun hücumda çok daha diri kalmasını sağlayacak. Bursaspor maçında rakibin baskılı oyununa karşılık sarı lacivertliler soğukkanlı ve pas oyununa dayalı olarak oynayacak. Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.