Eğitim Haber Girişi : 25 Ocak 2015 21:45

Çocuklar tatil yaparken Büyükşehir çalışacak

Çocuklar tatil yaparken Büyükşehir çalışacak
İlk ve ortaöğretimde sömestre tatilinin başlaması sebebiyle karne alan çocukları okullarında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
Erzurumajans-İlk ve ortaöğretimde sömestre tatilinin başlaması sebebiyle karne alan çocukları okullarında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Halit Paşa İlköğretim Okulu'na yapılan ziyarette başarılı öğrencileri tebrik eden Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediyesi'nin de eğitim müesseselerine vermiş olduğu desteği anlattı.

2014-2015 eğitim öğretim yılında 500'e yakın okulda mantolama çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Sekmen, öğrencilerin tatilin tadını çıkarırken Büyükşehir Belediyesi'nin de okullar için yaptığı çalışmaların sömestre tatilinde de devam edeceğini söyledi. Başkan Sekmen, konuşmasını şöyle sürdürdü : "Eğitim için okullara büyük bir katkı sağlamaya gayret ettik. 500'e yakın okulumuzun mantolamalarını gerçekleştirdik. Bu sömestrde de bu hizmetler devam edecek. Amacımız çocuklarımız çok daha iyi şartlarda okuma imkânına kavuşsun. Tabi okulların fiziki şartlarının yanı sıra eğitim ve öğretimde çok önemli, buna özen gösteriyoruz. İnşallah milli eğitimle işbirliği yaparak çocuklarımızın çok daha iyi bir şekilde geleceğe hazırlanması konusunda belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz. Bir yandan okullarımızın yenilenmesi bir yandan da çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerinin kaliteli bir şekilde verilmesi konusunda inşallah üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye gayret edeceğiz. Ben bu sömestr tatilinin çocuklarımıza hayırlı olmasını diler, inşallah yeni dönemde yavrularımızın başarılı olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.