İlçeler Haber Girişi : 20 Kasım 2015 17:13

Çocuklara doğa sevgisi ve çevre bilinci kazandırılıyor

Çocuklara doğa sevgisi ve çevre bilinci kazandırılıyor
Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde "Erzurum, Kars ve Ardahan İlleri Toplumsal Kalkınma Girişimi Projesi" kapsamında çocuklara tiyatro oyunuyla doğa ve çevre sevgisi bilinci kazandırılıyor.
Erzurumajans-Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde "Erzurum, Kars ve Ardahan İlleri Toplumsal Kalkınma Girişimi Projesi" kapsamında çocuklara tiyatro oyunuyla doğa ve çevre sevgisi bilinci kazandırılıyor.

Bakü-Tiflis-Ceyhan ham petrol boru şirketi (BTC) tarafından şirketi tarafından desteklenen Atatürk Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi ve Ardahan Üniversitesi işbirliği ile yürütülen "Erzurum, Kars Ardahan illeri Toplumsal kalkınma girişimi projesiyle çocuklara tiyatro ile doğa ve çevre sevgisi bilinci kazandırılması hedefleniyor.

Aşkale Halk Eğitim Merkezi'nde öğrencilere iki seans olarak sergilenen tiyatro oyununa bin öğrenci beğeniyle izledi. Sevilen çizgi film karakterleriyle öğrencilere doğa sevgisi, çevre bilinci kazanımı ve düzenli beslenme ile spor yapmanın faydaları anlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.