İlçeler Haber Girişi : 16 Aralık 2017 19:30

Çocuklarına bakan babaya ev

Çocuklarına bakan babaya ev
Erzurum'un Oltu ilçesinde eşinin evi terk etmesinin ardından yuvaya bırakılan üç çocuğunu alarak bakmaya çalışan babaya hayır severlerin yardımı sürüyor.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde eşinin evi terk etmesinin ardından yuvaya bırakılan üç çocuğunu alarak bakmaya çalışan babaya hayır severlerin yardımı sürüyor. 

İHA'nın gündeme getirdiği fedakar baba ve çocuklarına yurdun dört bir yanından yardım sözü geldi. Haberi ekranlarda izleyen Oltulu İşadamı Fuat Demir, aileye ev sözü verdi. Demir, "Haberi televizyonlarda izledim çok üzüldüm öncelikle bu haberi yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, bu durumdan haberdar ettikleri için" dedi.

Hayırsever İşadamı Demir, çocuklara oyuncak hediye alarak aileyi evinde ziyaret etti. Baba ve çocukların yaşadıkları zorlukları görünce babaya ilkbaharda bitecek olan inşaatlarında bir 3+1 daireyi hazırlayıp aileyi oraya taşıyacağını söyledi. Ayrıca çocukların bütün öğrenim süresince masraflarının karşılayacağını söyleyen Demir, 2.5 yaşındaki Kadir Karakoç'u ise kreşe yazdırıp servis parasını üstlendi.

İş adamı Demir, baba ve çocukları evden alıp önce güzel bir yemek yediler sonra kışlık elbise ve bot aldı. Hayırsever İşadamı Demir, "Sizin bu durumunuzu televizyon haberlerinden duydum kendi adıma çok üzüldüm. Oltumuzda böyle bir ailenin olması ve bizlerinde bundan haberdar olmayışımız insanlık adına çok üzücüdür. Bizim niyetimiz sizi bahar mevsimi ile birlikte sizi bir kaloriferli bir eve taşımak ve çocuklarınızın eğitimleri süresince eğitimlerini üstlenmek istiyorum. Bize ne düşerse maddi manevi sizin yanınızdayız inşallah cenabı Allah bu hayırlarımızı kabul eder" dedi.

Yardımlar karşısında duygulanan baba Murat Karakoç ise, "Allah Fuat Beyden bin kere razı olsun beni ev sahibi etti çocuklarımın okul masraflarını üstlendi. Oltu halkından herkesten Allah razı olsun. Ben çok mutlu oldum çocuklarıma çok daha iyi bakacağım" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.