Eğitim Haber Girişi : 09 Temmuz 2019 15:15

Cuk oturdu!

Cuk oturdu!
Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz süper isabetli bir tercih yapmış, yazıma onu kutlayarak başlamak istiyorum.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz süper isabetli bir tercih yapmış, yazıma onu kutlayarak başlamak istiyorum.

Son günlerde aldığım en güzel haberlerden birisiydi Taner Aykut’un Erzurum Lisesi gibi asırlık tarihi bir liseye müdür atanması! Taner Aykut, çoğu kişinin Erzurumspor’dan tanıdığı bir isimdir. O Taner Aykut ki Erzurumspor’un 20 yıl önce şampiyon olmuş ekibin oyuncularından biriydi ve onun da çorbada tuzu vardı. Attığı kritik gollerle, yaptığı asistlerle o şampiyonlukta bayağı bir payı olmuştu. Mavi-beyazlı camiada tarihe geçen o efsane kadrodaydı, o da efsanelerdendir. Taner çok erken futbolu bırakıp kendini eğitime verdi. Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu’nda başlayan öğretmenlik mesleği ile eğitim camiasına adım atan Taner Aykut, Atatürk Lisesi’nde Müdür yardımcılığı ve İMKB Anadolu Lisesindeki müdürlük görevinin ardından şimdi Erzurum Lisesi gibi çok önemli bir okula müdür olarak gidiyor. Kararnamesini bekleyen Taner Aykut sayesinde uzun süredir popüleritesini kaybetmiş olan Erzurum Lisesi, tekrar o eski şaşaalı günlere dönecektir. Bu konuda hiçbir endişem yok. Hele de Erzurum Lisesi’nin bir proje lisesi olması sebebiyle  hem okulun hem de Taner’in adını bundan sonra çok duyacağımızı şimdiden söyleyebilirim. Hoş geldin, sefalar getirdin hocam!


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • sağbekk??? 01 Ocak 1970 02:00

    tek sorum olacak çalıştığı okullarda ne gibi projeleri oldu neler yaptı??? proje okulu için ne gibi projeleri var.

  • Bahadır Öztürk 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum Lisesi gibi Erzurum un en köklü eğitim kurumu na cuk oturmuş diye atılan başlıkla yapılan bir haber abesle iştigaldir. Bir eğitim kurumu ve eğitimciye inanın hiç yakışmadı. Bu argo bir ifade Çanakkale savaşında tüm öğrencilerini şehit vermiş bir okula yapılmaz hadsizliktir zannımca

  • ERDEM KAYA 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumun eğitimdeki hali pür melalinin haber yapılması gerekirken 58. türkiye sıralaması konuşulmazken kanka haber yapın bu bizim memlekete uyar. Mesele makam koltuk değil koltuğun dünya ve ahiret hesabını verebilmek.

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Kim, ne taniyor bu kişiyi. Torpil ve reklam buna denir.

  • Nothing 01 Ocak 1970 02:00

    Değişim milli eğitimden başlamalı.

  • Aydın 01 Ocak 1970 02:00

    Yav ısmarlama haber böylemi olur ? dedim birden niye acaba

  • Eski Mezun 01 Ocak 1970 02:00

    Bu haber reklam kokuyor. Eski mezunu olarak okulumun her zaman başarılı olduğunu bilmenizi isterim.

  • kahraman müdüre 01 Ocak 1970 02:00

    doğmamış çocuğa don biçtiğinizin farkında mısınız .kesinleşmemiş bir atama hakkında laga luga . .ben olsam iptal ederdim atamayı

  • Serap kahveci 01 Ocak 1970 02:00

    Aman aman popülist bir haber hemde zorlama olmuş biraz refayeli beye bir soru eğitimci misiniz de bu konuda bilir kişi gibi yorum yapıyorsunuz ama yaptığınız algı operasyonundan başka birşey değil atamaların liyakat esasına göre değilde siyasete göre yapıldığını bilmeyen yok siz kendinizi kandırın

  • Misafirrrr 01 Ocak 1970 02:00

    Hocamızı tanımıyorum asla kişiliği ile ilgili yorum yapamam lakin Atatürk lisesi de İMKB lisesi de ne sınavla öğrenci alıyor ne de proje okulu .Önceden bulunduğu okullar hakkında da eğitim adına bir eğitimci olarak olumlu bir cümle kuramayacağım.Umarım yanılırız ve siz haklı çıkarsınız.

  • Alp-eren 01 Ocak 1970 02:00

    Sadece gülüYORUM.

  • Eski Mezun 01 Ocak 1970 02:00

    Ben Erzurum Lisesinden mezun olmuştum. Yıllardır okulumu yakından takip ediyorum. Yazınızdaki

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Ben hiç sanmıyorum başarılı olacağına belliki torpilli.

  • Poyraz Palandöken 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum Eğitim de çok gerilerdeydi Salih Kaygusuz İl Milli müdürü olduktan sonra Eğitimde üst seviyelere çıkmaya başladı

  • ali can 01 Ocak 1970 02:00

    Bu işlerin içinde biri olarak yazıyorum ve aşağıdaki arkadaşa aynen katılıyorum...Enkaz edilen erzurumdaki eğitimin neticelerinden biri liselere giriş puanlamasında 81 ilden 58.sıralarda yer alması tercihlerin ne kadar isabetli!!! olduğunun göstergesidir....Ne kadar acıdır ki bunun bir benzeride üstün eğitim bilimlerindeki uzmanlığıyla yakutiye ilçe milli eğitimin başına getiriliyor...Hangi akıllarla bu işler yapılıyor aklım hafızam almıyor..

  • Futbolcudan eğitimci mi olur 01 Ocak 1970 02:00

    Eğitim özel bir profesyonel bilimdir. Topa iyi vuruyor diye eğitimde de başarılı olacağını düşünmek ne kadar doğru?