Siyaset Haber Girişi : 30 Eylül 2017 13:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İl Danışma Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı ile MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katılmak üzere Erzurum'a geldi.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İl Danışma Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı ile MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katılmak üzere Erzurum'a geldi.

Erzurum Havalimanında protokol ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun güvenlik önlemleri altında buradan otobüsle İl Danışma Toplantısına katılmak üzere Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezine hareket etti.

Erdoğan yol boyunca kendisine sevgi gösterilerinde bulunan Erzurumluları selamladı. Otobüsten inerek vatandaşlarla kucaklaşan Erdoğan'a sevgi seli yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şehir merkezine girişi sırasında atlı cirit ekipleri de eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan otobüsün içerisinden atlı ciritçileri selamladı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.