Erzurum Haber Girişi : 29 Ekim 2014 14:48

Cumhuriyet resepsiyonu iptal edildi

Cumhuriyet resepsiyonu iptal edildi
Erzurum Valiliği'nce Cumhuriyet resepsiyonunun Karaman'ın Ermenek ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçük dolayısıyla iptal edildiği açıklandı.
Erzurumajans-Erzurum Valiliği'nce Cumhuriyet resepsiyonunun Karaman'ın Ermenek ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçük dolayısıyla iptal edildiği açıklandı.

Yapılan açıklamada, "Karaman'ın Ermenek ilçesinde maden ocağında meydana gelen ve 18 işçimizin mahsur kalmasından dolayı tüm millet olarak büyük üzüntü duymaktayız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 29 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 19.00'da Polat Renaissance Erzurum Otel'de yapılması planlanan Cumhuriyet Resepsiyonu, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında meydana gelen ve 18 işçinin mahsur kalması sebebiyle tüm yurtta genelinde olduğu gibi Erzurum'da da iptal edilmiştir." denildi.

FENER ALAYI ETKİNLİĞİ DE İPTAL EDİLDİ


Öte yandan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bu akşam 29 Ekim Çarşamba günü için hazırlanan Fener Alayı etkinliğinin de Karaman'daki maden faciası dolayısıyla iptal edildiği açıklandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.