Spor Haber Girişi : 07 Aralık 2016 17:23

Curling Kadın A Milli Takımı Oyuncuları AÜ'de

Curling Kadın A Milli Takımı Oyuncuları AÜ'de
Curling Kadın A Milli Takımı Oyuncuları, Rektör Çomaklı'yı Ziyaret Etti.
Erzurumajans-18-27 Kasım 2016 tarihleri arasında İskoçya'nın Glasgow şehrinde düzenlenen Avrupa Curling şampiyonasında, B grubunda gümüş madalya kazanarak A grubuna yükselmeyi başaran, Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Curling Kadın A Milli Takımı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

Atatürk Üniversitesi öğrencileri olan ve aynı zamanda Curling Kadın A Milli Takımı oyuncularından takım kaptanı Dilşat Yıldız, Semiha Konuksever, Ayşe Gözütok, Öznur Polat ve Kadın Milli Takım Antrenörü Fatih Ağduman, Rektör Çomaklı'yı makamında ziyaret etti.

4 sene gibi kısa sürede C kategorisinden A kategorisine yükselmeyi başaran ve dünyada bir ilki gerçekleştiren Curling Kadın A Milli Takımı oyuncularının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını ve yeni başarıları için maddi ve manevi her türlü yardımda bulunacaklarını söyledi.

Curling Milli Takımının kurulmasında Atatürk Üniversitesi ve öğrencilerinin büyük pay sahibi olduğunu söyleyen sporcular ise, uluslararası alanda ülkemizi ve Atatürk Üniversitesi'ni temsil etmekten mutluluk duyduklarını söylediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.