Spor Haber Girişi : 26 Ağustos 2017 21:46

Dadaş, TFF 1.Lig'e harbiden dayılanıyor!

Dadaş, TFF 1.Lig'e  harbiden dayılanıyor!
B.B. Erzurumspor, TFF 1.Lig'in en güçlü ekibi Çaykur Rizespor'a, deplasmanda, kendi kalesine attığı gol ile 2-0 mağlup oldu.
Erzurumajans-B.B. Erzurumspor, TFF 1.Lig'in en güçlü ekibi Çaykur Rizespor'a, deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Çaykur Rizespor, Erzurumspor'u 2-0 mağlup ederek üst üstte 3'üncü maçını da kazandı...

İki haftada aldığı sonuçlarla taraftarını umutlandıran Teknik Direktör Osman Özköylü'nün talebeleri, eski bir tanıdık olan Hikmet Karaman'ın, Çaykur Rizespor'u karşısında durdu. Karşılaşmayı 2-0 kazanan ev sahibi Rizespor, namağlup 9 puanla yoluna devam ederken mavi -beyazlılar 4 puanda kaldı.

Ev sahibi takımın 2-0 lık galibiyetine rağmen müsabaka sonunda yüzlerce Erzurumlu, mavi beyazlı futbolcuları alkışlayarak soyunma odasına uğurladı. 

Çaykur Rizespor: 2 - Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 0

Stat: Çaykur Didi
Hakemler: Koray Gençerler, Volkan Narinç, Cevdet Kömürcüoğlu

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı, Saadane, Robin Yalçın, Özgür Çek (Dk. 65 Süleyman Koç), Petrucci, Recep Niyaz, Oğulcan Çağlayan, Mehmet Uslu, Samudio (Dk. 90+2 Sinan Yazıcı), Kweuke (Dk. 75 Ümit Kurt)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Kaya Tarakçı, Tolga Ünlü (Dk. 82 Mert Nobre), Acka, Trtovac, Lokman Gör, Mansaly, Kubilay Sönmez, Burhan Eşer, Gökhan Karadeniz (Dk. 65 Erhan Çelenk), Murat Gürbüzerol (Dk. 46 Harba), Hamza Younes

Goller: Dk. 18 Recep Niyaz, Dk. 88 Kubilay Sönmez (Kendi kalesine) (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Dk. 44 Murat Gürbüzerol, Dk.81 Harba (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Fotoğraflar: Cem Bakırcı


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • çetin 01 Ocak 1970 02:00

    Duygusal olarak takımımızdan galibiyet veya beraberlik bekliyorduk ama bir yandan da gerçekler var.Karşımızdaki takım süper ligden düşmüş ama yüzde 90 kadrosunu bozmamış bir takım sen ise tam tersine 2.ligden gelmiş ve eski kadrondan 3 oyuncu kalmış bir takımsın yani iki takım birbirinin tam zıttı.Aslında bu mağlubiyet normal karşılanmalı diye düşünüyorum.Nedenini yukarıda yazdım.

  • çetin 01 Ocak 1970 02:00

    Bence maç 0-0 veya 1-1 devam etseydi 2.golü yemezdi takımımız.2.golü yemesinin sebebi maçı en azından berabere bitireyim mantığından dolayı yedi.Buradan sayın yönetim kuruluna ve hocaya sesleniyorum lütfen bu takıma defans oyuncusu alın

  • Vedat Karataş 01 Ocak 1970 02:00

    Ruhsuz ve silik bir oyundan sonra iki tane amatörce gol yiyen ekibi alkışlamak için deli olmak lazım. Geçen hafta bulduğu her mikrofona röportaj veren passoligi kurduramamış "yöneticiler" bu duruma ne diyecek acaba? Önümüzdeki maçlara bakacaz kılişesine sığınmasınlar, yemezler.

  • Selim 01 Ocak 1970 02:00

    Maçın tek hakimi Erzurumspordu biri kendi kalemize diğeri tesadüf olan bir gol ile mağlup olduk, şahsen ben bu maçtan sonra Erzurumspordan daha da umutlandım. Dadaş bu ligin favorisi çok can yakacak.