Spor Haber Girişi : 20 Ocak 2017 12:15

Dadaş atkısı ile tribünleri selamladı

Dadaş atkısı ile tribünleri selamladı
İzmir'deki hain terör saldırısında kendini vatan için feda ederek, şehit olan Fethi Sekin'in oğlu Burak Sekin, mavi-beyaz atkı takarak, tribünleri selamladı.
Erzurumajans-İzmir'deki hain terör saldırısında kendini vatan için feda ederek, şehit olan Fethi Sekin'in oğlu Burak Sekin, mavi-beyaz atkı takarak, tribünleri selamladı.

Türkiye için canını feda eden Elazığlı Şehit Polis Memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Sekin, Elazığspor ile Galatasaray arasında Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçını izledi. Minik futbol sever, maç öncesinde mavi-beyaz renkli Erzurum atkısı ile tribünleri selamladı.

İzmir'de yapılan hain terör saldırısında kendisini Türk Milleti ve Vatan için feda eden Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Sekin, hareketi ile binlerce Erzurumlunun gönlünde taht kurdu.

Mavi-beyazlı taraftarlar, Elazığ'a davet edilen minik taraftarın Erzurum'un Pazar günü oynayacağı Fatih Karagümrük maçına davet edilmesini istedi.

İshak Buğra Bozoğlu adlı Erzurumspor taraftarı, "Başkanımız Ali Demirhan ve değerli yöneticilerimizden Celal Emrah Yüce, Hakan Oral'dan ricamız bu hafta sonu oynanacak BB Erzurumspor- Fatih Karagümrükspor maçına Şehit Polis Memurumuz Fethi Sekin'in oğlu Burak Sekin'i maça davet ederek, Erzurumspor formamızla tribünleri Selamlamasını talep ediyoruz" dedi.

Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.