Dadaş Çelik Bir Yaydır Germeye Gelmez

Maçtan önce Ersun Yanal’ın gelişiyle yeni bir hava yakalaması istenilen , BB Erzurumspor’a fark atması beklenen bir Fenerbahçe vardı. 

Futbol sahada oynanır... Hakem düdüğü çaldıktan sonra Öncesi sonrası analizleri herşey geride kalır. Nitekim öyle de oldu.

Karşılamanın ilk yarısında sürpriz bir kadro vardı. Auremir, Emrah ve İbrahim’in yedek kulübesinde oluşları herkesi şaşırttı. Tam bilmemekle birlikte eğer bu revizyon Malatya maçının faturasıysa bu faturayı Mehmet hocanın kendisi öder. Çünkü bu kadro darlığında sizin böyle anlamsız rotasyon yapmaya hakkınız yok. 

Emrah ve İbrahim olmazsa sizin orta saha da oyun kurup önde top tutma ihtimaliniz ortadan kalkar. Rakibin futbolunu kabul etmek zorunda kalırsınız. Bu da havaya girme aşamasında olan Fenerbahçe ye iştah katar. 

İkinci yarı da ise herşey değişti. Çünkü Mehmet hoca doğru olanı yaparak Emrah ve İbrahim’i alarak oyunun seyrini değiştirdi. Atılan ilk golde oyunu kuran İbrahim golü atan ise Emrah... Yeri gelmişken şunuda söylemeliyim ; ilerleyen süreçte Sunu’yu kanat oynatmadığımız her maç için ah vah çekeceğiz. Sunu özellik olarak forvet değil çok iyi bir kanat oyuncusu. 

İbrahim, Scuk ve Taylan üçgenin bir araya gelmesiyle Orta saha hakimiyeti BB Erzurumspor’a geçti ileride kreatif oyuncu olmayışı pozisyon kısırlığına neden olsa da son dakikalar da gelen gol ile Dadaşlar Kadıköy’den istediğini aldı 

Bundan sonrası

Stancu ismi kulağıma çok sık gelmeye başladı... Yönetimin böyle bir hatayı yapacağına ihtimal vermiyorum. Devre arası risk alma hakkı bulunmaya BB Erzurumspor’un silik ve bitik Stancu’ya ihtiyacı yoktur. Devre arası sistemi tamamlan nokta transferlere ihtiyaç vardır. 

Maçtan önce +7 olur, fark olur  gibi beklenti içerisinde olanlara sahada ki futbolcularımız en güzel cevabı verdi. Ve Dadaş’ın, germeye gelmeyecek çelik bir yay olduğunu bir kez daha ispatladılar...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Uzunoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz