Spor Haber Girişi : 08 Ağustos 2019 16:30

Dadaş'ın Hedefi 1 Milyon SMS

Dadaş'ın Hedefi 1 Milyon SMS
'Omuz Omuza Şampiyonluğa' sloganıyla SMS bağış kampanyasını başlatan BB Erzurumspor yönetimi, 1 milyon SMS bekliyor. Başkan Hüseyin Üneş, 'Erzurumsporluyum' diyen herkesi dosta düşmana karşı SMS bağışı kampanyasına davet ediyorum'' dedi.
Erzurumajans-TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, şampiyonluk parolası ile çıktığı yolda, tüm Dadaşların, mavi-beyazlı kulüpte ‘Benimde katkım’ bulunsun mantığı ile hareket ederek SMS bağış kampanyası başladı.

BB Erzurumspor’a gönül veren taraftarlar ve dünyadaki Dadaşlar, Bağış yazarak 2527’ye  göndererek kulübe 10 TL bağış yapabilecek.

“Omuz Omuza Şampiyonluğa” sloganıyla 1 milyon bağışını hedefleyen yönetim, bağış kampanyasının startını verdi.

Özel tanıtım olacak

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, İstanbulspor ile oynayacakları ilk hafta maçı öncesindeki Çarşamba günü SMS Bağış Kampanyasının tanıtımını yapacaklarını belirterek, “Tanıtım toplantımıza Acun Ilıcalı gelecek. Ayrıca hemşehrimiz Nusret’in de gelme ihtimali var.  Bu kampanyayı Erzurum ve ulusal medyamız aracılığı ile dünyaya duyuracağız” dedi.

Dosta düşmana karşı gücümüzü gösterelim

Mavi-beyazlıların başkanı  Hüseyin Üneş, “Kimse benim yardımımdan ne olur demesin. Herkes kendi imkanları doğrultusunda SMS atsın. Bu bağışlar toplanarak, bizim için hatırı sayılır bir yardım olacak” dedi.

“Dosta düşmana karşı gücümüzü gösterelim” diyen Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Onursal Başkan Mehmet Sekmen, Vali Okay Memiş ve şehrin diğer dinamikleri ile birlikte kampanyanın başarıya ulaşması için gayret göstereceklerini söyledi.

Üneş, “Dosta düşmene karşı gücümüzü gösterelim. Futbolda düşmanlarımız tekrar bizi yok etmek için yüklenmesin. Bunun için maddi manevi kulübümüzün yanında olalım” dedi.

Nurullah PALA/Pusula


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    maşallah geçen sezon Başkan Üneş'den allah razı olsun çok mücadele verdi ama ondan öncekiler zaten mahvetmişlerdi kulübü. siyasi çıkarları peşinde koştular. herbili belediye başkanı olmak için ugraştı kulüp palavra oldu....... Üneş beye erzurum minnettar birdaha birinci lige çıkacaz ayrıca ekibi ve yönetimi çok kaliteli isimler erzuruma katkıda buluna bilecek isimler. saolun