Spor Haber Girişi : 06 Ekim 2015 14:29

Dadaşlar 3 puan için gitti

Dadaşlar 3 puan için gitti
BB Erzurumspor, Spor Toto 3. Lig'in 8'nci haftasında Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Düzcespor maçı hazırlıklarına başladı.
Erzurumajans-BB Erzurumspor, Spor Toto 3. Lig'in 8'nci haftasında Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Düzcespor maçı hazırlıklarına başladı. BB Erzurumspor, kafilesi bu gün Erzurum'dan ayrılarak son idman hazırlığını Düzce'de tamamlayarak kampa girecek.

ÇARŞAMBA DÜZCESPOR, PAZAR KIZILCABÖLÜKSPOR İLE OYNAYACAK

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesislerinde ısınma, açma ve germe antrenmanı ile başlayan mavi-beyazlılar 7 Ekim (Çarşamba) günü oynayacağı Düzcespor hazırlıklarını sürdürdü. BB Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş nezaretinde son olarak savunma ve forvet hattına yönelik özel çalışmalar yapan BB Erzurumspor, Düzce'ye hareket etmeden önce şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

'GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ'

Her maça final havası içinde çıktıklarını, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve Düzcespor karşılaşmasında hedeflerinin üç puan parolası olduğunu açıklayan Teknik Direktör Besim Durmuş,''Seyircimizle bütünleşerek öz güvenimizi, enerjimizi üst seviyeye çektik. Bu davranışımızı Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Düzcespor maçında devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bu galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Önce Düzcespor'dan daha sonra, kendi evimizdeki Kızılcabölükspor maçı ile daha güvenli daha olumlu her geçen gün başarıya taşıyarak oyuncularımızın kaliteleri ve verimleri daha üst seviyeye çıkarıyor. İnşallah güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Şimdi Düzce'de iyi oynayarak rakibimizi yenerek inşallah üç puanı alan taraf biz olacağız. Hafta sonu Pazar günü yeniden taraftarlarımızın desteği ile Kızılcabölükspor maçını da kazanarak hem lige ısınıyoruz hem de bize hizmet edenler, destek veren oyuncularımızın enerjisi açığa çıkıyor. İnşallah bunu başaracak gücümüz, sinerjimiz ve enerjimiz var. Bu sinerjiyi Düzcespor karşısında kaybetmeden kazanarak galibiyetler serisini devam ettirmeyi hedefliyoruz. Düzce'den galip dönmekten başka düşüncemiz yok. Erzurumsporlu taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz' dedi.

TAKIMDA MORALLER YÜKSEK

Teknik Direktör Besim Durmuş, Yardımcı Antrenör Bülent Tuncay, Evrim Esendemir ve kaleci antrenör Rafet Ömür, nezaretinde başlayan Düzcespor maçı öncesi antrenmanda futbolcuların ve teknik heyetin idmanda morallerin yüksek olduğu gözlendi.

BB Erzurumspor kafilesi bugün hava yolu ile İstanbul'a geçerek buradan kara yolu ile Düzce'ye geçtikten sonra, son antrenmanını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.