Türkiye Haber Girişi : 30 Haziran 2015 17:50

Dağlıca'da askere çifte saldırı!

Dağlıca'da askere çifte saldırı!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca'da bulunan üs bölgesine dün akşam ve bugün iki kez silahlı saldırıda bulunulduğu açıklandı.
Erzurumajans-Hakkari Yüksekova İlçesi Dağlıca'da bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7'nci Hudut Alay Komutanlığı Dağlıca Üs Bölgesine dün akşam ve bugün sabah saatlerinde Doçka makineli tüfek ve havan ile iki kez silahlı saldırıda bulunulduğu açıklandı.

Açıklama, Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde yer aldı. Açıklamaya göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7'nci Hudut Alay Komutanlığı Dağlıca Üs Bölgesine yapılan saldırı ile ilgili açıklamada bulunuldu. Açıklamada, PKK'lı bir grup tarafından, 29 Haziran 2015 günü saat 19.45'te ve bugün saat 06.10'da, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7'nci Hudut Alay Komutanlığı (Hakkâri) Dağlıca Üs Bölgesine Doçka makineli tüfek ve havan ile iki kez silahlı saldırıda bulunulduğu belirtildi. Genelkurmay'ın açıklamasında şöyle denildi:

"Terörist ateşlerine, üs bölgesinde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesi üzerine, terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırılarda, herhangi zayiat ve hasar meydana gelmemiştir. Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup gözetleme faaliyetlerine devam edilmektedir."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.