Magazin Haber Girişi : 03 Mayıs 2017 16:20

Dengizek'ten İbrahim Erkal için umutlandıran açıklama...

Dengizek'ten İbrahim Erkal için umutlandıran açıklama...
Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, evinin otoparkında bulunduğu 12 Nisan'dan bu yana beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakımda tedavi gören Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal ile ilgili olumlu gelişmeler yaşandığını açıkladı.
Erzurumajans-Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, evinin otoparkında bulunduğu 12 Nisan'dan bu yana beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakımda tedavi gören Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal ile ilgili olumlu gelişmeler yaşandığını açıkladı. 

Günlerdir gelecek iyi bir habere kilitlendiklerini söyleyen Dengizek, "Şükürler olsun ki bu sabah doktorlardan bir nebze de olsa güzel haberler aldık. İlk günden bu yana gerileme kaydetmeyen beyin ödeminde küçük de olsa gerileme başladığını doktordan öğrendik" dedi. 

Liv Hospital Hastanesi'nden hafta sonunda Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilen ve tedavisine burada devam edilen İbrahim Erkal'dan günler sonra umut veren bir haber geldi. İlk günden bu yana hastanede Erzurumlu sanatçının yanından ayrılmayan Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, doktorlardan umut veren bir bilgi aldığını açıkladı. ERKHABER'e konuşan Dengizek, "Şükürler olsun ki bu sabah doktorlardan bir nebze de olsa güzel haberler aldık. İlk günden bu yana gerileme kaydetmeyen beyin ödeminde küçük de olsa gerileme başladığını doktordan öğrendik. Beyin ödememindeki gerilemeyle birlikte bazı vücut fonksiyonlarının da normal seviyeye yaklaştığı bilgisini aldık. Bunlara rağmen İbrahim Erkal'ın halen daha hayati tehlikesi devam ediyor ama umutlarımız yeniden yeşerdi diyebilirim" diye konuştu.

"AMELİYATTAN ŞİMDİLİK VAZGEÇİLDİ"

İbrahim Erkal'ın beyin ödeminde yaşanan gerileme ve bazı fonksiyonlardaki düzelmeler nedeniyle şimdilik yapılması planlanan ameliyattan vazgeçildiğini anlatan Dengizek, "Almanya'dan gelen beyin cerrahı, ödemin gerilemeye başlaması ve vücut fonksiyonlarının normal seviyeye yaklaşması üzerine ameliyat kararından vazgeçti. Bunun da güzel bir haber olduğunu düşünüyorum. İbrahim'i seven herkesin dualarına çok ama çok ihtiyacımız var. İnşallah bu dualar İbrahim'i sağlığına kavuşturacak" dedi.

"DEVLET HASTANESİNE NAKLİ PARASAL NEDENLERDEN OLMADI!"

Öte yandan İbrahim Erkal'ın hafta sonunda devlet hastanesine nakledilmesine yönelik spekülasyonlara da tepki gösteren Dengizek, "Bazı kendini bilmezler, İbrahim'i devlet hastanesine nakletme kararını paraya bağlıyor. Bunu söyleyenler açık söyleyeyim şerefsizdir, karaktersizdir. İbrahim Erkal'ın tedavisi için ne gerekiyorsa yapılacaktır ve yapılıyor. İbrahim'in tedavisi için Amerika'ya, Almanya'ya nereye gidilmesi gerekirse, oraya götürürüz. Olayın parayla, pulla bir ilgisi yok. Almanya'dan gelen dünyaca ünlü beyin cerrahının ameliyat ve tedavi için en uygun şartların o hastanede olduğunu beyan etmesi üzerine İbrahim'in naklini gerçekleştirdik. Bu dedikoduları yapanları artık İbrahim Erkal'a ve ailesine saygı gösterip, ahlaksızca dedikodularına son vermelerini istiyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • nabi yurt 01 Ocak 1970 02:00

    insan sağlığı paraya deyerim densizler erzurumlular para pula deyer vermez inşaallah sağlığına biran önce döner azizi hemşerimiz

  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bu dedikoduları yapanlar haysiyetsizdir şerefsizdir namussuzdur