Erzurum Haber Girişi : 28 Ağustos 2015 16:51

Devlet korumasındaki çocuklar kuran kursunu başarıyla tamamladı

Devlet korumasındaki çocuklar kuran kursunu başarıyla tamamladı
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda barınan çocuklar için düzenlenen Kuran Kursu'nun yıl sonu kapanış töreni yapıldı.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda barınan çocuklar için düzenlenen Kuran Kursu'nun yıl sonu kapanış töreni yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan törene Aile ve Sosyal Politiakalar il müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş, Şube Müdürü Nurullah Taşçı, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yahya Macit, Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdür yardımcısı Nevim Öz, Palandöken Sosyal Hizmet Merkezi müdür yardımcısı Celal Bilen, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ünal Aksakal, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Polat, kurum çalışanları ve Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda barınan çocuklar katıldı.

Program, Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdunda barınan çocukların, Kuranı kerim tilavetiyle başladı, daha sonra ilahi ve şiirler seslendirildi.

Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlik büyük beğeni topladı.

Çocuk Yuvasında barınan çocukların düzenlediği etkinlikler, izleyenlerden tam not aldı.
Çocukların sergilediği etkinliğin ardından bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, iman dolu yüreklerin düzenlediği gösterinin herkesi duygulandırdığını söyledi.

Kuran kursu bitirmenin önemine değinen Abdulhakimoğulları, ''Çocuklarımız Kuran kursunu bitirerek, belge almanın mutluluğunu yaşıyor. İman dolu yürekleri bir arada görmek bizleri mutlu ediyor. Programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' dedi.

Daha sonra söz alan İlbaş ise bu gibi anlamlı çalışmaların ekip işi olduğunu belirterek, Kuran Kursunu düzenleyen personele teşekkür etti.

Hayra sebep olanın hayrı yapmış gibi olduğunu belirten İlbaş, ''Kuran Kursu öğreticilerimiz Mine ve Betül Aydın kardeşler başta olmak üzere bu önemli etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından program, Abdulhakimoğulları ve protokol üyeleri tarafından Kuran Kursunu tamamlayan çocuklara belge takdiminin yapılması ve pasta kesimiyle sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.