Erzurum Haber Girişi : 05 Mart 2015 14:56

Devlet korumasındaki gençlere 'iş hayatına uyum' semineri

Devlet korumasındaki gençlere 'iş hayatına uyum' semineri
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde devlet korumasında olup, kamuda istihdam edilen gençler için '' İş hayatına uyum'' semineri düzenledi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde devlet korumasında olup, kamuda istihdam edilen gençler için '' İş hayatına uyum'' semineri düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, devlet korumasında olup, kamu kurumlarında istihdam edinme gençlerden çalıştıkları kuruma değer katmalarını ve çalışkan olmalarını istedi.

Vatanına milletine bağlı, dürüst ve çalışkan gençlerin ülke kalkınmasında önemli bir yer edindiğini belirten Abdulhakimoğulları, gençlere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'' Devlet korumasındaki gençler kamuda istihdam ediliyor. Önemli olan gittiğiniz kurumlara değer katmanız çocuk yuvasında barınarak, kurumumuzda çalışan gençlerimizin çalışkan ve dürüst olması bizleri mutlu ediliyor. Sizler bizim halen daha çocuklarımızsınız, mutluluklarınızı ve başarılarınızı paylaşmaya hazırız''

İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, ise seminerin iş hayatına adaptasyon açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

Ekinci, 29 gence iş hayatına uyum eğitimi verildiğini anımsatarak, devlet kurumlarında istihdam edilen gençlere önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Konuşmaların ardından, Şube Müdürü Nurullah Taşçı, Kurum Avukatı Pelin Konur ve Kurum Çalışanı Savaş Arslan tarafından 657 Devlet Memurları Kanunu, protokol ve bütçe yönetimi konularında eğitim verildi.

Seminerin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulhakimoğulları ve İl Müdür Yardımcısı Ekinci tarafından katılımcılara sertifika verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.