Türkiye Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 23:30

Doğayla baş başa kalabilmek için ideal evler

Doğayla baş başa kalabilmek için ideal evler
Merkezi Trabzon’da bulunan Aktaş Prefabrik firması, rüya gibi konut seçenekleriyle dikkat çekiyor. Depreme dayanıklılığı ve üst düzey ısı yalıtımıyla bir hafta içinde kurulabilen masal tadındaki evler uygun fiyatlarıyla da cazip hale geliyor.
Erzurumajans-Aktaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti., son yıllarda prefabrik konut sektörüne adeta damgasını vurdu. Sürekli geliştirdiği teknolojisiyle her çeşit yaşam alanları üreten Aktaş Prefabrik, kullanım amaçlarına, arazi ve doğa koşullarına uygun ekonomik ürünler sunarak, insanların ucuz yoldan ev sahibi olmasına destek oluyor.



Kaliteli ve ekonomik ürünleri vatandaşlara en hızlı şekilde sunduklarını belirten Aktaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. Satış Pazarlama Müdürü Erol Eyaydın, öncelikle müşteri memnuniyetini hedeflediklerini dile getirdi.



BİR HAFTADA TESLİM

Depreme dayanıklı ve üst düzey ısı yalıtımına sahip konutları bir hafta içinde kurabildiklerini anlatan Eraydın, “Son yıllarda sahip oldukları arazi üzerine daha uygun maliyetle ev yapmak isteyenlerin tercihi prefabrik konutlar oldu. Biz de bölgenin en büyük prefabrik tesis olarak vatandaşlarımızdan gelen bu talebi en işi şekilde onlara sunduk. Başta hobi bahçeleri olmak üzere sahip oldukları arazi üzerine kurduğumuz evler her kesim tarafından çok beğenildi. Bugün geldiğimiz noktada rüya gibi konutları bir hafta içinde kuruyor ve sahiplerine teslim ediyoruz. Son dönemde de yarı çelik, yarı prefabrik konut tercihlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunduk. Bu çok keyifli yaşam alanlarını mutlaka görmelerini bekliyoruz” diye konuştu.



KATALOG İSTEYİN

Ürün seçenekleriyle vatandaşlara çok sayıda alternatif sunduklarını da ifade eden Erol Eraydın, plan ve metrekarelerini görmek isteyen herkese katalog gönderebileceklerini söyledi. 0462 777 77 07 ve 0533 476 37 26 nolu numaralardan firmaya ulaşabileceklerini kaydeden Eraydın, vatandaşların uygun fiyat seçenekleri hakkında bilgilendirileceğini belirtti.












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.