Bölge Haber Girişi : 06 Şubat 2011 03:53

Dört dilli Erzurum gönüllüsü!..

Dört dilli Erzurum gönüllüsü!..
25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda gönüllü olarak görev yapan Mardinli Gülten Özhan, İngilizce, Arapça, Fransızca, Rusça biliyor ve hedefinin Almanca ve Çinc'yi öğrenerek bildiği dil sayısını 6'ya yükseltmek olduğunu söylüyor
Erzurum Ajans-25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda gönüllü olarak görev yapan Mardinli Gülten Özhan, İngilizce, Arapça, Fransızca, Rusça biliyor ve hedefinin Almanca ve Çince’yi öğrenerek bildiği dil sayısını 6’ya yükseltmek olduğunu söylüyor.

Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Özhan, Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda Erzurum’a gelen İspanyol kafilesinin rehberliğini yapıyor. İspanyol sporcular, antrenörler ve yabancı seyircilerle yakından ilgilenen Özhan, sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor.

Daha önce Bursa Uludağ Üniversitesi Turist Rehberliği Bölümü’nü bitiren ve ikinci üniversiteyi okuyan Özhan, İspanya’nın Cordoba Kenti’nde yapılacak olan Yaz Spor Oyunları için İspanyolların kendisini davet ettiğini söyledi. Özhan, “Ben de İspanya’ya gidip, farklı bir ülke tanıyacağım” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.