Spor Haber Girişi : 30 Ekim 2014 13:41

Drogba'dan olay yaratacak açıklamalar

Drogba'dan olay yaratacak açıklamalar
Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Drogba, Galatasaray'daki günlerini anlattı...
Erzurumajans-Chelsea'nin dünyaca ünlü yıldızı Drogba, Galatasaray'daki günlerini anlattı: "Takımdakiler hep dedikodumu yaptı. Çocuk ruhlu futbolcular vardı. Bana pas atmadılar. Fatih Terim, gönderilmesini bana bağladı. Başkan ise Galatasaray'ı bir oyuncak gibi görüyordu."

1.5 yıl forma giydiği Galatasaray'dan sezon başı ayrılıp eski kulübü Chelsea'ye dönen Didier Drogba, olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Özellikle eski başkan Ünal Aysal ve sarı kırmızılı futbolcular hakkında dikkat çekici ifadeler kulanan Drogba, Galatasaray'dan ayrılma sebebini de anlattı. Drogba'nın Millet Gazetesi'nde yer alan açıklamaları şöyle:

"PROFESYONELİM AMA..."

"Ben profesyonelim. Galatasaray'ı çok sevdim. Evet profesyonelim ama sadece para için futbol oynayıp ailemden uzak kalamam. Ailemden uzak kalıp futbol oynamam için pozitif şartlar içerisinde olmalıyım, kendimi mutlu hissetmeliyim.

"KİMSE SURATIMA BİR ŞEY SÖYLEMEDI"

Takımdaki arkadaşlarla sıkıntımız yoktu. Benim suratıma gelip kimse bir şey söylemedi. Hep dedikodum yapıldı. sahada yalnız bıraktılar beni. Chelsea'de de herkesin başka başka arkadaşları vardı. Ama bir oyunumuz vardı. Ve ona beraber sahip çıkardık. G.saray'da ise kendini profesyonel adlandıran, çocuk ruhlu futbolcular vardı. Onların oyunu farklıydı. Futbol ciddi bir oyundur ve zeka gerektirir. Benim çocukça oyunlara ayıracak vaktim ne yazık ki yoktu.


"BANA PAS ATMIYORLARDI, MANCINI DE BUNU GÖRÜYORDU"

Mancini ile sıkıntılarımız oldu. Beni anlamadı. Ya da anlamak istemedi. Bana takımda pas atmıyorlardı. Kendisine söyledim. 'Biliyorum, görüyorum. ama bir şey yapamam' dedi. Bir İtalyan olarak futbolda kırmızı çizgileri vardı. Esnek değildi.

"TERİM BENİ HEDEF GÖSTERDİ"


Fatih Terim ile iletişim problemi vardı. Gönderilmesini bana bağladı. Beni taraftarın önüne atmaya çalıştı. Başkanla görüştüğüm için gittiğini düşündü. Ben Didier Drogba'yım. İletişim insanıyım. İsteyen herkesle görüşürüm. İyi veya kötü oynadığımı masörden, tercümandan duymak zorunda değilim.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.