Spor Haber Girişi : 10 Şubat 2016 18:15

Dünyaca ünlü kayakçı Marco Buechel, genç sporculara tecrübelerini anlattı

Dünyaca ünlü kayakçı Marco Buechel, genç sporculara tecrübelerini anlattı
Dünyaca ünlü kayakçı Marco Buechel, Erzurum'da genç sporcularla bir araya gelerek başarı hikayesini ve tecrübelerini anlattı.
Erzurumajans-Dünyaca ünlü kayakçı Marco Buechel, Erzurum'da genç sporcularla bir araya gelerek başarı hikayesini ve tecrübelerini anlattı. 

Buechel, şampiyonalarla ilgili, "Şampiyonluk zirvesinde bir Türk sporcuyu ve Gondol'da Türk Bayrağının dalgalandığını görmeyi dilerim" dedi.

Dünyaca ünlü kayak yarışçısı Marco Buechel, Türkiye'de kayak sporunun geliştirilmesi ve tanıtılması kapsamındaki organizasyonla geldiği Erzurum Palandöken'de genç sporcularla bir araya geldi. 400 genç sporcunun katıldığı K1 ve K2 ikinci ayak yarışmalarının ödül töreninin ardından otelde sporculara başarı hikayesini anlatan tecrübeli kayakçı, herkesi kayak sporuna davet etti. Başarıya giden yoldaki yöntemleri kendine has taktiklerle anlatan Buechel, Türkiye'de kayak sporuna olan ilginin artırılması gerektiğini ifade etti.

"TÜRK BAYRAĞI'NIN DALGALANMASINI DİLERİM"

Bucksy lakaplı ünlü şampiyon şampiyonalarla ilgili olarak da, "Şampiyonluk zirvesinde bir Türk sporcuyu görmeyi çok isterim" diyerek, genç sporculardan hedef koymalarını istedi. "Gondolda Türk Bayrağı'nın dalgalanmasını dilerim" ifadelerini kullanan Marco Buechel, daha sonra genç sporcuların sorularını yanıtladı.

Zirve sonunda genç sporcular ünlü kayakçı Buechel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.