Medya Haber Girişi : 21 Aralık 2014 23:51

EGC'de Şener dönemi

EGC'de Şener dönemi
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanlığına Selahattin Şener seçildi.
Erzurumajans-Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanlığına Selahattin Şener seçildi.

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı cemiyet lokalinde yapıldı. Selahattin Şener'in tek aday olarak katıldığı Genel Kurul'un Divan Başkanlığını Fevzi Budak, Üyeliklerini ise Yakup Çakır ve Gürhan Özorhon yaptı. Genel Kurul'da yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Seçimde delegelerin tamamının oyunu alan Şener, EGC'nin başkanlığına seçildi. Genel Kurul'un dilek ve temenniler bölümünde konuşan EGC'nin Kurucu Başkanı Kadir Sabuncuoğlu, göreve başladığı ilk günden itibaren amacının gazetecileri birleştirmek olduğunu söyledi. Ötekileştirmeden uzak durmaya çalıştığını ifade eden Sabuncuoğlu, cemiyet üyelerine her zaman maddi ve manevi destek verdiklerini belirtti. Meslektaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edip onlara layık olmaya çalıştığını kaydeden Sabuncuoğlu, "EGC olarak amacımız Erzurum basın dünyasına bir heyecan getirmekti. Bunu büyük ölçüde başardık. Bunun için üyelerimiz ve yönetim kurulumuzla yola çıktık ve şimdide bu bayrağı Selahattin Şener arkadaşımıza emanet ediyorum" diye konuştu.

HER TÜRLÜ CEFAYI ÇEKMEYE HAZIRIZ

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı Selahattin Şener ise birlik ve beraberlik mesajı verdi. Erzurum'da görev yapan gazetecilerin mesleki ve sosyal açıdan sıkıntı yaşamamaları adına her türlü cefayı çekmeye hazır olduğunu ifade eden Şener, güçlü ve sesini duyuran bir cemiyet olacaklarını açıkladı. Eski Başkan Kadir Sabuncuoğlu'na yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür eden Şener, Kadir Sabuncuoğlu ile tokalaşıp sarılmaları renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Öte yandan EGC'nin yeni yönetimin ilk tebrik eden AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz oldu. Yılmaz, Şener başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerini tek tek arayarak kutladı. Yılmaz ayrıca Genel Kurul'a katılan üyelere öğle yemeği ikram etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HAKAN YERLİ 01 Ocak 1970 02:00

    YÜREKTEN TEBRİK EDERİM HAYIRLI OLSUN

  • seyfullah hizarci 01 Ocak 1970 02:00

    Dilerim masalara vurulan yumruk seslerini duyarız....Duyduğumuzda da yeni görevinizi kutlarız sayın başkan...