Medya Haber Girişi : 09 Ekim 2015 16:52

EGC'den Karadeniz gezisi

EGC'den Karadeniz gezisi
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) gazetecileri yoğun gündemden biraz olsun uzaklaştırmak ve stres atmaları için Karadeniz gezisi düzenliyor.
Erzurumajans-Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) gazetecileri yoğun gündemden biraz olsun uzaklaştırmak ve stres atmaları için Karadeniz gezisi düzenliyor. 

Karadeniz'in ve Batum'un doğal güzellikleri arasında güzel bir gün geçirmek için yapılacak olan geziye, cemiyet üyelerinin yanı sıra gazeteci meslektaşlara da katılabilecek. 10-11 Ekim, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan gezinin, yoğun seçim gündemin arasında kısa bir kaçamak olduğuna dikkat çeken Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selahattin Şener, bu tür programların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

Karadeniz gezisinin daha önceden planlandığını hafta sonuna kararlaştırıldığını dile getiren Başkan Şener, "7 Haziran seçimleri öncesinde bugüne kadar meslektaşlarımızın gündemi oldukça yoğun geçmiştir. Normal haber takiplerinin yanında siyasetti de yakından takip etmiştir. Yoğun gündemin dışında gazeteci meslektaşlarımız ve üyelerimizle bir araya gelip, Karadeniz ve Batum gezisi yapmayı planladık. Karadeniz'in doğal güzellikleri içerisinde meslektaşlarımız stres atarken, Batum'un tarihi güzellikleri arasında da fotoğraf çekmek ve bolca gezme imkanı bulacaktır. Geziye katılmak isteyen arkadaşlarımız Cemiyetim Genel Sekreteri Recai Uygur'a isim yazdırmaları gerekmektedir. Belli bir sayı dahilinde geziye katılacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.