Erzurum Haber Girişi : 07 Şubat 2016 16:00

Eğitim Bir Sen'den istişare toplantısı

Eğitim Bir Sen'den istişare toplantısı
Eğitim Bir Sen Erzurum 1 nolu şubesi tarafından iş yeri temsilcileri genişletilmiş istişare ve eğitim toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-Eğitim Bir Sen Erzurum 1 nolu şubesi tarafından iş yeri temsilcileri genişletilmiş istişare ve eğitim toplantısı yapıldı. 

Toplantıya Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ramazan Çakıcı, Erzurum 2 nolu yönetim kurulu, Rize ve Trabzon bir ve iki nolu şubelerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Erzurum bir nolu şube Başkanı Erkan Ciyavul, "Sendika olarak yetki almamızda büyük bir paya ve emeğe sahip olan iş yeri temsilcilerimizle böyle bir eğitim ve istişare toplantısı yapmayı planlıyorduk. Bugüne nasip oldu." diyerek, iş yeri temsilcilerinin sorun ve sıkıntılarını yapılacak eğitim ve istişare toplantıları ile ele aldıklarını dile getirdi.

Genel Başkan yardımcısı Ramazan Çakıcı ise yaptığı konuşmada, Türkiye'de bir ilk olarak iş yeri temsilcileri ile eğitim ve istişare toplantısı ile Erzurum 1 nolu şubenin yine bir ilke imza attığını belirterek şube başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ettiğini belirtti.

Çakıcı, İş yeri temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimler sonrasında vesayet sevicilerin bu durumdan vazife çıkararak Türkiye'yi nasıl eski haline getiririzin hayalini kurduklarını fakat 1 Kasın seçimleriyle vesayet yanlılarının hayallerinin akamete uğradığını belirterek sendikalarının bu hususta dün olduğu gibi bugün de vesayetin karşısında olduğunu daha güçlü bir STK olmak için sendika üye sayısının daha da artırılması gerektiği hususlarını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.