Eğitim Haber Girişi : 12 Eylül 2014 12:51

Eğitimde iyi örnekler Erzurum çalıştayı

Eğitimde iyi örnekler Erzurum çalıştayı
2003 yılından bu yana ülkemizde eğitim politikamız doğrultusunda yapılan örnek uygulamaların ve projelerin sunulduğu "Eğitimde İyi Örnekler" konferansının 35.si İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Erzurum'da yapıldı.
Erzurumajans-Eğitim Reformu Girişimi (ERG) tarafından 2003 yılından bu yana ülkemizde eğitim politikamız doğrultusunda yapılan örnek uygulamaların ve projelerin sunulduğu "Eğitimde İyi Örnekler" konferansının 35.si İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Erzurum'da yapıldı.

Erzurum Hizmetçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleştirilen konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, ERG Koordinatörü Batuhan Aydagül, Şube Müdürleri Ahmet Yandırmaz, Çiğdem Hopur Erg çalışanları, Türkiye'nin diğer illerinden gelen ve iyi uygulama örneklerini sunacak eğitimciler, akademisyenler ve Erzurum'da görev yapan çok sayıda öğretmen katıldı.

Konferansın açılış konuşmalarını İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve ERG Koordinatörü Batuhan Aydagül yaptı. Konuşmaların ardından ilk sunum Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Esengül Hatun tarafından yapıldı. Konferansta 4'ü ilden toplam 12 sunum gerçekleştirildi.

Gün boyunca devam eden çalışmalarda Nisan ayında İstanbul'da yapılan Eğitimde iyi örnekler konferansında sunumu yapılan çalışmalar Erzurum'da görev yapan öğretmenlerle paylaşıldı. Fikir alış verişinde bulunuldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.