Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2017 17:15

Elazığ'da Altıparmak kavgası

Elazığ'da Altıparmak kavgası
Elazığspor Başkanı Karataş ve bazı yöneticiler, Erzurumspor'un golü sonrasında yöneticiler ve spor direktör Zafer Demir'e saldırdı...
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın haberi-B.B. Erzurumspor'un Elazığspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçın ilk yarısında istenmeyen olaylar yaşandı. Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve taraftarların "Elazığ-Erzurum kardeşliğine" yakışır görüntüler verdiği maçta, aynı manzarayı dost şehrin kulüp başkanı ve yöneticileri veremedi. Mavi Beyazlı ekibimizin 18. dakikada Erhan Çelenk ile bulduğu gole sevinen bazı yöneticiler ve sportif direktör Zafer Demir, Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş ile bazı yöneticilerin saldırısına uğradı. Başkan (!) Karataş, B.B. Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir'in yakasına yapışırken, Elazığ ekibinin bazı yöneticileri de protokol tribününde maçı izleyen B.B. Erzurumsporlu yöneticilerin üzerine yürüdü. 

Elazığspor'un sorumsuz ve dostluktan bi haber olduğu anlaşılan Kulüp Başkanı Sedat Karataş ve bazı yönetici arkadaşlarının kendini bilmez tavırları yüzünden büyümesi muhtemel olaylar, protokol tribünündeki aklı selim Elazığlıların araya girmesi ve B.B. Erzurumsporlu yöneticilerin sağduyulu tavırlarıyla büyümeden önlendi. Elazıspor Başkanı (!) Karataş'ın neden olduğu olayın hemen ardından B.B. Erzurumspor yöneticiler ve Sportif Direktör Zafer Demir, yaşananları protesto edip, protokol tribününden ayrılarak, B.B. Erzurumsporlu taraftarların arasında maçlarını izlemeye devam ettiler.  

SALDIRANLAR, SEZON BAŞINDA "BİZE YARDIM EDİN" DİYE B.B. ERZURUMSPOR'DAN DESTEK İSTEMİŞTİ!

Öte yandan B.B. Erzurumsporlu yöneticilere sırf "gole sevindikleri" için saldıran Elazığsporlu başkan ve yöneticilerin, Erzurum'da sezon başı kamp yaptıkları esnada, "Borç batağındayız, bize yardım edin" diye defalarca B.B. Erzurumspor yönetiminden destek istemiş, Mavi Beyazlı yönetim de iki kent arasındaki dostluktan ötürü, Elazığpor'a destek olmak için Elazığ ekibinin sezon açılışına hiçbir ücret talep etmeden katılmıştı. 

ASIL DERTLERİ MEHMET ALTIPARMAK

B.B. Erzurumsporlu yöneticilere saldıran Elazığspor Başkanı ve yöneticilerin asıl dertlerinin, mavi beyazlı yöneticilerin "gol sevinci" olmadığını hemen herkes biliyor. Elazığsporlu yöneticilerin sezon başında kendilerini çalıştıran teknik direktör Mehmet Altıparmak ile kavgalı ayrılması ve tecrübeli teknik adamın ayrılığın hemen ardından B.B. Erzurumspor ile anlaşması, yaşanan olayların en önemli nedeni. Elazığlı yöneticiler, Altıparmak'ın gidişi ile birlikte başlayan kötü gidişi ve kentte kendilerine olan tepkileri dindirebilmek için haftalardır Mehmet Altıparmak'a yönelik sert eleştirileriyle dikkat çekiyorlar.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Tek kelime ile ayıp ayıp