Bölge Haber Girişi : 05 Temmuz 2015 15:30

Eleşkirt Belediyesi'nin araçlarına el konuldu

Eleşkirt Belediyesi'nin araçlarına el konuldu
ARAS EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, geçtiğimiz günlerde borcunu ödemediği gerekçesiyle elektriği kesilen Eleşkirt Belediyesi'nin elektrik borcunun icraya verilmesiyle araçlarına el konulduğunu söyledi.
Erzurumajans-ARAS EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, geçtiğimiz günlerde borcunu ödemediği gerekçesiyle elektriği kesilen Eleşkirt Belediyesi'nin elektrik borcunun icraya verilmesiyle araçlarına el konulduğunu söyledi.

Erzurum'daki bir otelde Aras EDAŞ tarafından verilen iftar yemeğinde konuşan şirket Genel Müdürü Fikret Akbaş, geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde Aras EDAŞ yetkilileri tarafından, borcunu ödemediği için elektriği kesilen ve icraya verilen Ağrı'nın Eleşkirt İlçe Belediyesi'nin araçlarına el konulduğunu söyledi.

Yaşanan süreci anlatan Akbaş özetle şunları söyledi: "Belediye bizden sürekli süre istedi. Bizim verdiğimiz her süre sonunda trilyona yaklaşan borçlarını ödemediler. Bizlerde gereken yasal işlemi yaparak elektriği kesmek durumunda kaldık. Bunun sonucundan bize 24 saat gibi yasal olmayan bir süre verilerek belediye tarafından 30 yıllık binamız ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlenerek kapatıldı. Bizler de ekiplerimizi çekmek zorunda kaldık. Vatandaşlar mağdur oldu ve hizmet için Ağrı'ya gitmek zorunda kaldılar. Yeni hizmet binamız için ruhsatlı bir yer aradık ama baktık ki çoğu işletme binalarının ruhsatı yokmuş. Ruhsatlı yer tahsis edemedik. Konuyu icraya taşıdık ve icra sonucu belediyenin araçlarına el konuldu ve hizmetler durdu"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.