Siyaset Haber Girişi : 14 Ağustos 2017 13:43

Emekleri kül olan çiftçiye Milletvekili Ilıcalı destek oldu

Emekleri kül olan çiftçiye Milletvekili Ilıcalı destek oldu
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Yakutiye Şıh Köyü'nde çıkan yangın alanında incelemelerde bulundu.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Yakutiye Şıh Köyü'nde çıkan yangın alanında incelemelerde bulundu. Ot balyaları yanan vatandaşa geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ilıcalı "Herhangi bir can kaybımızın olmaması sevindirici" dedi.

Yakutiye Şıh Köyü (İbrahim Hakkı Mahalllesi) 'nde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında köylünün bir yıllık emeği olan ot balyaları kül oldu. Haberi alır almaz olay yerine giden AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'da yangınla ilgili bilgi alıp vatandaşa geçmiş olusun dileklerinde bulundu. Yangın sonrası çiftçinin emeğinin telafi edileceğini belirten Ilıcalı "Çok geçmiş olsun. Allah'a şükür can kaybımız yok. Mal kaybını da en yakın zamanda telafi edeceğiz. Devletimiz güçlü bir devlet. İlgili birimleriz devreye girdiler, bizlerde konunun takipçisi olacağız" diye belirtti.

Köylünün bir yıllık gelirinin yandığını ifade eden Mahalle Muhtarı ise can kaybının olmaması nedeniyle teselli bulduklarını ancak hayvanlarının yemini temin ettikleri otlak alanlarının yanmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer demir 01 Ocak 1970 02:00

    Hep reklam hep reklam bizimde sanayide işyerimiz yandı hic bir allahın kuluna ulaşamadık neredeydi bu millet vekilleri cehennemin dibindemiydi onlar vatandaşta biz ingiliz İngiliz vatandaşımiyız benmi millet vekilinin ayağına gideceğim buda numaram ararsalar onlara anlatacaklarım var eğer ararlarsa 05415215118

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Hep reklam hep reklam bizimde sanayide dukkanımız kül oldu ozaman bu milletin vekilleri nerdeydi cehennemin dibindemiydi bide yangını duyup apar topar gelmişmiş vay be ne duygusal bize bi allahın kulu gelmedi sesimizide duymak istemediler kulaklarını kapattılar devletimiz güclüymüş demekki sizde iş yok buda numaram bi zahmet bakım önce hangi vekilimiz arayacak geç kalan geçmiş olsuna 05415215118