İlçeler Haber Girişi : 09 Ekim 2015 18:19

Emekli imamlar merhum olan imamlara mevlit okudular

Emekli imamlar merhum olan imamlara mevlit okudular
Oltu'da emekli İmamlar Camii ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle merhum olan İmamlar için mevlit okudular.
Erzurumajans-Oltu'da emekli İmamlar Camii ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle merhum olan İmamlar için mevlit okudular. 

Oltu Din Görevlileri Derneği'nin Camii ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle organize ettiği günde, emekli İmamlar merhum olan İmamlar için mevlit programı düzenledi. Oltu Birlik Camii'sinde Cuma namazı öncesi Emekli İmamlar Osman Öztaş, Selahattin Kılıç, Hüseyin Akyüz, Osman Başar, Ali Ağırman, Mevlüt Ülker, İbrahim Düzenli, Reşat Polat, Cemal Şimşek ve Osman Demirbağ mevlit ve Yasin okuyarak merhum olmuş olan imamlara bağışladılar.

Ayrıca Oltu Camii ve Din Görevlileri Derneği kurumları ziyaret ederek gül dağıttılar. Cuma namazı sonrası programa katılan emekli imamlara lokantada yemek ikramında bulundular. Din Görevlileri Derneği Başkanı İmam Ahmet Akçay, "Bu programda amacımız emekli imamlarımızı bir araya getirip hasret gidermek ve ölen imamlarımızı rahmetle yad etmekti" dedi.

Dernek başkanı Akçay programların yıl içerisinde devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.