Türkiye Haber Girişi : 05 Eylül 2015 16:47

Emniyet Müdürü Şen: 'Dağda sürünüp, gebereceksiniz'

Emniyet Müdürü Şen: 'Dağda sürünüp, gebereceksiniz'
Tunceli'de şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale'nin cenazesinde konuşan Törende konuşan Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen: 'Siz hainler dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz' dedi.
Erzurumajans-Tunceli'de şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale'nin cenazesinde konuşan Törende konuşan Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen PKK terör örgütüne seslenerek 'Siz hainler dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz' dedi.

Törende konuşan Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, yapılan bu saldırıyı her şeyden önce bir insan olarak sindirebilmenin mümkün olmadığını belirterek, "Teröre destek verenlerin lanet üzerinde olsun. Siz hainler dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz. İnsanlık dışı alçakça saldırıları düzenleyenler hiç bir zaman hedeflerine ulaşamayacaklardır. 30 yıldan fazladır bu ülkeye ihanet eden bu terör örgütünün siyasi koluna da biz çift sözüm var. Sizin bu şehit ailesine acaba söyleyecek sözünüz var mı.

S
iz bu şehit ailesine, aha 1 aylık yetim kalan çocuğuna ne diyeceksiniz. Hani siz barışçıydınız, siz demokrattınız. Hani siz barış güvercini uçuruyordunuz, neredesiniz. Ben size nerede olduğunuzu söyleyeyim. Terörist cenazesindesiniz. Vurduğumuz teröristleri can siperhane etmek için bize saldırıyorsunuz. Sizlere, sizin destekçilerinize ve dün karakolda görev yaptığımız sırada bizlere taşlı sopalı saldıran hepinize lanet olsun. Sizleri kınıyorum" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.