Erzurum Haber Girişi : 23 Eylül 2014 18:34

ER-KADIN proje bitimini piknikte kutladı

ER-KADIN proje bitimini piknikte kutladı
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneğinin Kalkınma Bakanlığı SODES projeleri kapsamında desteklediği "Turizmde İşim Olsun Bir turistik Gezim Olsun" isimli Turizm sektörüne ara eleman yetiştirme konulu projesinin son etkinliği yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Girişimci Kadınlar Derneğinin Kalkınma Bakanlığı SODES projeleri kapsamında desteklediği "Turizmde İşim Olsun Bir turistik Gezim Olsun" isimli Turizm sektörüne ara eleman yetiştirme konulu projesinin son etkinliği yapıldı.

20 kadın ve genç kızın altı ay süre ile eğitim aldığı proje de kursiyerlere yemek-ve yol ücreti adı altında cep harçlığı da verildi. Pratik ve teorik derslerin işlendiği eğitimler süresince kursiyerlere insan ilişkileri, insanlar ile iletişim, yerli ve yabancı turistlere davranış şekilleri konulu seminerlerde verildi.

Proje içerisinde yer alan "piknik" programı kursiyerlerin, dernek yönetim ve denetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Ramazan ayının proje bitimine denk gelmesi ile piknik organizasyonunu erteleyen ER- KADIN, Çat Göleti'nde hazırladıkları pikniği diğer organizasyonlarında olduğu gibi başarılı bir şekilde yerine getirdi.

Projeden sorumlu Dernek Başkanı Zekiye Çomaklı, "Bu pikniğin en önemli yanı, projeden eğitim alan genç kız ve kadınlarımızı son kez bir araya getirmek ve birbirlerini unutmamaları gerektiğini vurgulamaktı. Erzurum da faaliyet gösteren bir dernek olarak pek çok projeye imza, attık fakat en önemlisi bu tür tamamlayıcı etkinliklerdir diye düşünüyorum. Paylaşmanın tadına varılan çok keyifli bir etkinlik oldu, ayrıca 20 kadınımızdan 9 u işe yerleşti. Kalkınma Bakanlığımıza ve SODES proje birimine, Koordinatörümüz Çiğdem Ilıca'ya kursiyerlerimiz ve derneğimiz adına şahsım, yönetim, denetim kurulu üyelerim ve kursiyer bayanlarımız adına sonsuz teşekkürler ediyoruz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.