Erzurum Haber Girişi : 27 Ocak 2015 00:49

ER-VAK'tan Başsavcı Bingül'e ziyaret

ER-VAK'tan Başsavcı Bingül'e ziyaret
Er-Vak Başkanı Erdal Güzel ve Er-Vak Genel sekreteri Prof.Dr.Erol Kürkçüoğlu ,Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ünal Bingül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Erzurumajans-Er-Vak Başkanı Erdal Güzel ve Er-Vak Genel sekreteri Prof.Dr.Erol Kürkçüoğlu ,Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ünal Bingül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Konuyla ilgili açıklama yapan Er-Vak başkanı Erdal Güzel ,"Hemşerimiz Ünal Bingül'ün böyle bir göreve getirilmesi biz Erzurumluları son derece memnun etmiştir" diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Güzel, "Yargıya güvenin azaldığı bu dönemlerde hemşerimiz Ünal Bingül gibi cumhuriyete ve hukukun üstünlüğüne inanan, tarafsız ve ön yargısız hukukçuların önemli görevlere getirilmesi yargıya olan olumsuz bakış açılarını değiştirecektir" diyerek, hukukun üstün kılındığı, demokrasinin hakim olduğu bir ülke istediklerini sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.