Ekonomi Haber Girişi : 28 Kasım 2014 19:04

Ergaz Bluepet 10 yılda 10 büyüklerin içine girecek

Ergaz Bluepet 10 yılda 10 büyüklerin içine girecek
Ergaz Bluepet Satış ve Pazarlama Koordinatörü Yaşar Yılmaz, tecrübelerini akaryakıt sektörüne yoğunlaştırdıklarını belirterek, yeni markaları Bluepet İle 10 yılda 10 büyük markanın arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi.
Erzurumajans-Ergaz Bluepet Satış ve Pazarlama Koordinatörü Yaşar Yılmaz, tecrübelerini akaryakıt sektörüne yoğunlaştırdıklarını belirterek, yeni markaları Bluepet İle 10 yılda 10 büyük markanın arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi.

Enerji akaryakıt ve sektörünün önemli aktörlerinden Ergaz & Bluepet İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenen 15. Uluslararsı MÜSİAD Fuarı'na katıldı. Fuarın ilk gününde yoğun bir ilgi oldu. Ergaz Satış ve Pazarlama Koordinatörü Yaşar Yılmaz, firmalarının Erzurum'da çok ortaklı bir oluşlum olarak ortaya çıktığını ve LPG, depolama ve inşaat gibi sektörlerin yanı sıra akaryakıt sektörüne de girdiklerini söyledi. Bluepet adıyla girdikleri akaryakıt sektöründe de ilerlemeler kaydettiklerini belirten Yılmaz, "Gelecek 10 yıl içerisinde sektörün ilk 10 büyük firması arasında yerimizi almayı hedefledik" dedi.

Açılışını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye ve dış ülkelerden gelen bakanların yaptığı fuarda bulunmak mutluluk duyduklarını belirten Yılmaz; "Ergaz, Erzurum'da işçi emeklilerinin kurduğu yaklaşık 700 ortaklı bir şirket. Kurulduğu günden bu yana MÜSİAD'ın da içerisinde yer alıyor. Fuara katılmaktan mutluyuz. İyi sonuçlar alıyoruz. Şirketimiz, Erzurum'dan başlayarak Türkiye'nin 7 ayrı bölgesine yayılarak bir ağ oluşturdu. En son olarak da, Bluepet adıyla sektörün olmazsa olmazı akaryakıta girdik. Otogaz ilke birlikte Blupet markasıyla akaryakıta da 1,5 yıl önce giriş yaptık. Bu konuda da oldukça iddialıyız. Önümüzdeki 10 yılda hatta daha da kısa bir sürede sektördeki 10 büyük firmadan biri olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız ise, Ergaz'ın, MÜSİAD'ın ilk üyelerinden biri olduğunu belirterek, fuara katılmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.

İstanbul'da iki yılda bir Müstakil Sanayici İş adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen, Asya'dan Avrupa'ya, Ortadoğu'dan Afrika ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlere kadar uzanan bir coğrafyadaki yabancı şirketlerin ve iş adamlarının katıldığı 15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 500 yerli ve yabancı katılımcı firmayı, 102 ülkeden 7 bin seçkin iş adamını, 200 bin yerli ziyaretçiyi ve 1000 şirketin stantlarıyla yer alacağı katılımcıyı 100 bin metrekare alana yayılmış 8 salonda bir araya gelmiş oldu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.