Ekonomi Haber Girişi : 24 Mayıs 2015 18:15

Ergaz & Bluepet akaryakıt depolama terminali kuruyor

Ergaz & Bluepet akaryakıt depolama terminali kuruyor
Türkiye enerji sektörünün köklü kuruluşu Ergaz'ın akaryakıt sektöründeki genç ve dinamik markası Bluepet, Doğu Anadolu Bölgesinde akaryakıt depolama terminali kuruyor.
Erzurumajans-Türkiye enerji sektörünün köklü kuruluşu Ergaz'ın akaryakıt sektöründeki genç ve dinamik markası Bluepet, Doğu Anadolu Bölgesinde akaryakıt depolama terminali kuruyor.

Erzurum'da, 26.000 m3 kapasiteli "Akaryakıt Depolama ve Karadolum Terminali"nin temeli atılıyor.

1978 yılında Erzurum'dan yola çıkarak Türkiye'nin milli bir markası haline gelen Ergaz, yeni markası Bluepet ile akaryakıt dağıtım sektöründe büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesinde planlanmış olan 26.000 m3 kapasiteli "Akaryakıt Depolama ve Karadolum Terminali" bölgeye sektörel açıdan ekonomik olarak önemli katkı sağlayacak.

BLUEPET, AKARYAKITTA YENİ TERCİH OLACAK

Konu hakkında bilgi veren Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız, "Bölge ekonomisine olumlu katma değer sağlayacak olan bu akaryakıt depolama terminali, akaryakıt satış istasyonları için nakliye bedeli gibi önemli bir avantajlar sağlayacak.

Yaklaşık kırk yıllık köklü geçmişi ile Ergaz, sunduğu kaliteli ürün ve hizmetlerle müşterilerinin takdirini kazanmış Türkiye'nin öncü markalarından biri konumundadır. Ergaz Ailesi'nin en genç ve dinamik üyesi Bluepet'te, bu güç ile akaryakıt sektöründe farkındalık oluşturuyor.

Bluepet, henüz çok genç bir marka olmasına karşın sektöründe ayrıcalıklı bir yer edindi. Türk enerji sektörünün 'Yerli Sermayesi' Ergaz'dan aldığı kurumsal kültürü insana, yasalara, müşteri memnuniyetine saygı misyonu ile Bluepet, güçlü bir şekilde büyümeye devam ediyor. Akaryakıt Depolama ve Karadolum Terminali'nin hizmete girmesiyle Bluepet, sektörde güçlü ve kararlı bir duruş sergileyerek, ekonomiye katkı sağlamış olacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.