Bölge Haber Girişi : 17 Nisan 2010 00:21

Ergenekon savcısına tehdit mektubu!..

Ergenekon savcısına tehdit mektubu!..
Erzurum Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal’a gönderilen isimsiz tehdit içerikli mektup, istihbarat birimleri harekete geçti.
Erzurum Ajans-Erzurum’da görevden alınan Ergenekon savcısı Osman Şanal’a tehdit içerikli isimsiz mektup gönderildi. Yaptığı Ergenekon soruşturması kapsamında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından özel yetkisi elinden alınan Erzurum Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal’a gönderilen ‘posta pulu’ mühürsüz olan ihbar mektubu üzerine istihbarat birimleri harekete geçti.
 
Tarihsiz, imzasız olan ve bilgisayar ortamında yazılarak çıktısı alınan tehdit içerikli mektubun yazı ve zarfı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne gönderilerek parmak izi alınması istendi. Cumhuriyet Savcılığı başlatılan soruşturma üzerine postaya verilen mühürsüz olarak gönderilen ihbar mektubu ile ilgili olarak başta Erzincan ve Erzurum’daki PTT Posta İşletme Müdürlüklerindeki gişe önlerindeki kamera kayıtları istendi. Polis ihbar mektubunun Erzincan’dan gönderildiği ihtimali üzerinde duruyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.