Spor Haber Girişi : 10 Ekim 2017 18:00

Erhan Çelenk: Seriye bağlarız

Erhan Çelenk: Seriye bağlarız
B.B. Erzurumspor'un şu an kaleci Ahmet Altın ile birlikte en eski oyuncusu olan Erhan Çelenk, bir galibiyetin kendileri için ilaç olacağını belirtti.
Erzurumajans-B.B. Erzurumspor'un şu an kaleci Ahmet Altın ile birlikte en eski oyuncusu olan Erhan Çelenk, bir galibiyetin kendileri için ilaç olacağını belirterek, "Bunu taraftarımızın önünde başarmak istiyorum. İstanbul'u yenerek, çıkışa geçip, seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum" dedi.

O, B.B. Erzurumspor'un en yetenekli ayaklarından biri, yaptığı asitler ve attığı kritik gollerle bugüne kadar Dadaşlara önemli kaktı sağlayan Erhan Çelenk, taraftarın yüreğine su serpti.  Yıldız isim, bir galibiyete ihtiyaçları olduğunun altını çizerek, "Bu galibiyeti aldığımızda artık önümüzde kimse duramaz. Seri galibiyetler alarak çıkışa geçeriz. İnşallah İstanbulspor maçını kazanıp, hem taraftarımızı mutlu ederiz, hem de öz güven kazanarak yolumuza devam ederiz" dedi.

Bu saatten sonra nasıl oynayacağımızı biliyoruz

Şu an kaleci Ahmet Altın ile birlikte takımın en eski futbolcusu olan ve Dadaşta üçüncü yılını yaşayan 28 yaşındaki yıldız oyuncu Erhan Çelenk, bu sezon Boluspor karşılaşması hariç., diğer bütün maçlarda sahada üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Adana maçında yaşadığımız olay, bir takımın on yılda yaşayacağı bir durum oldu. O maçta mağlubiyeti hak etmemiştik. Başımıza böyle bir şey geldi. Artık o maçı unuttuk, önümüze bakacağız. Bundan sonra nerede nasıl oynayacağımızı biliyoruz. İyi yerlere geleceğimizden eminiz" diye konuştu.

Mavi-beyaz forma ile 19 gol 23 asist

Dadaşların kadrosunda yer alan en yetenekli isimlerden ve usta ayaklardan biri olan Erhan Çelenk, üç sezonda BB Erzurumspor'a 19 gol kazandırırken, 23 tane asist yaparak dikkatleri üzerine çeken isim oldu.

Hücum bölgesinde oynadığında Dadaşın gücüne güç katan yıldız isim, 2015-2016 sezonunda BB Erzurumspor 3'üncü Ligde şampiyon olurken, çıktığı 37 maçta attığı 14 g gol ve yaptığı 15 asistle dikkatleri üzerine çeken isim oldu. Yıldız oyuncu, geçen sezon (2016-20167) 40 maça çıkarken, 5 gol 8 asist yaptı. Mavi-beyazlı oyuncu, bu sezon ise ligde geride kalan 7 haftada 5 maçta görev alma şansı yakaladı.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Macihangikanalda.com 01 Ocak 1970 02:00

    Bir Erzurumlu olarak bu hafta oynayacağımız İstanbulspor maçını en az 4-0 kazanırız diye düşünüyorum.