Ekonomi Haber Girişi : 08 Ekim 2015 20:45

ERTANSA ERKİF'te!

ERTANSA ERKİF'te!
Şehrin istihdamında oynadığı rol ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren ERTANSA; 8-9 Ekim 2015 tarihlerinde açılan Erzurum Kariyer Günleri ve İstihdam Fuarı'na (ERKİF) katıldı.
Erzurumajans-Şehrin istihdamında oynadığı rol ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren ERTANSA; 8-9 Ekim 2015 tarihlerinde açılan Erzurum Kariyer Günleri ve İstihdam Fuarı'na (ERKİF) katıldı. 

Erzurum Kariyer Günleri ve İstihdam Fuarı'nın dördüncüsü Erzurum Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde açıldı. 8-9 Ekim tarihleri boyunca açık olacak fuarda ERTANSA'da yerini aldı. Fuarın açılışına katılan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ve Erzurum Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen ERTANSA standını ziyaret ederek ERTANSA Genel Müdürü Yasin Deniz'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İşverenler ile iş arayanları buluşturan fuarın yaklaşık olarak 15 ile 20 bin vatandaş tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. İŞKUR mihmandarlığında düzenlenen fuara; şehirdeki işsizlik ile mücadelede önemli rol oynayan ERTANSA A.Ş. 12 adet işletmesi ile katıldı. İş dünyasındaki rekabeti artıran ve alanında bilgi sahibi bireyleri bünyesinde istihdam eden şirket; gelişmekte olan ülkelerin temel problemi işsizlik ile mücadele ediyor. Şehirde açmış olduğu yeni iş kolları ile bilinen ERTANSA bünyesinde 650 personel istihdam ediyor. 

Gençlerin geleceğinde ve kariyer planlamasında etkin rol oynayan Erzurum Kariyer Günleri ve İstihdam Fuarı; işsizliğin yarattığı mağduriyeti gidermeye çalışan hizmetler sunuyor. Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde düzenleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.