Ekonomi Haber Girişi : 04 Eylül 2015 17:30

ERTANSA istihdama destek olmaya devam ediyor

ERTANSA istihdama destek olmaya devam ediyor
ERTANSA ile İŞ-KUR işbirliğinde eğitim vermek üzere açılacak olan Erzurum Bakırı kursunda; şirket bünyesinde istihdam edilmek üzere kursiyerler yetiştirilecek.
Erzurumajans-ERTANSA ile İŞ-KUR işbirliğinde eğitim vermek üzere açılacak olan Erzurum Bakırı kursunda; şirket bünyesinde istihdam edilmek üzere kursiyerler yetiştirilecek.

Şehrin istihdamında taşıyıcı rol oynayan ve ilklere imza atan ERTANSA; açmış olduğu yeni istihdam alanlarında yetiştirmek üzere elemanlar yetiştirecektir. Temel ilkeleri arasında donanımlı elaman yetiştirmek olan şirket son zamanlarda başarılı çalışmaları ile adından söz ettirmekte. 2014 yılı Kasım ayı itibari ile aktif üretime başlayan Erzurum Bakır Atölyesi ile açılan istihdam alanlarının genişletilmesi ve daha verimli çalışmalar yürütülebilmesi için İş-Kur ile işbirliği yapılarak donanımlı elemanlar yetiştirilecek kurs programları düzenlenmiştir. Düzenlenen programların ilk kuru tamamlanmış; bir önceki dönem kursiyerleri Erzurum Bakır Atölyesi'nde görev yapmaya başlamıştır. Geçtiğimiz hafta yapılmış olan Erzurum Ambalaj kurs mülakatları sonrasında seçilen öğrenciler Erzurum Ambalaj'da eğitimlerini devam ettirmekte. Geçtiğimiz dönemlerde yürütülen koordineli programlar sonrasında ERTANSA A.Ş.'yi temsilen ERTANSA Genel Müdürü Yasin Deniz'e İş-Kur tarafından Teşekkür Belgesi takdim edilmişti. İş-Kur ERTANSA işbirliğine açılacak olan kurs programlarına kontenjan sınırlı olacak. ERTANSA ile İŞ-KUR işbirliğinde başlatılacak olan Erzurum Bakırı Kursu: Başvuru Tarihi Son Gün: 8 Eylül. Başvuru Yeri : İş-Kur. Mülakat Yeri: ERTANSA. Mülakat Tarihi: 8 Eylül 2015 - 14.00
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.