Spor Haber Girişi : 26 Temmuz 2015 15:58

Erzurum 1. sprint ve bayrak yarışları rekorlarla başladı

Erzurum 1. sprint ve bayrak yarışları rekorlarla başladı
Erzurum'da başlayan ve iki gün devam edecek olan 1. Sprint ve Bayrak Yarışlarında dört Türkiye rekoru kırılırken, bir de Olimpiyat Barajı kotası aşıldı.
Erzurumajans-Erzurum'da başlayan ve iki gün devam edecek olan 1. Sprint ve Bayrak Yarışlarında dört Türkiye rekoru kırılırken, bir de Olimpiyat Barajı kotası aşıldı.

Kazım Karabekir Stadyumu yan tarafında bulunan atletizm pistinde başlayan yarışlarda 400 metre engelli yarışında Yasmani Copello Escobar 49.39 koşarak kendine ait olan Türkiye rekorunu geliştirirken, olimpiyat barajını geçme başarısını da gösterdi.

400 metre yarışında Yavuz Can 45.97 koşarak Büyükler yeni Türkiye rekoru kırarken Batuhan Altıntaş yine 400 metre yarışında 46.30 koşarak Gençler yeni Türkiye rekorunu kırdı.

Ayrıca Emre Zafer Barnes, Jak Ali Harvey, İzzet Safer ve Yiğitcan Hekimoğlu'ndan oluşan 4×100 bayrak takımı 38.79'la en iyi dereceyi yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.