Eğitim Haber Girişi : 28 Ekim 2014 01:51

Erzurum ABBM'den Kars'ta, ''AB-Türkiye ilişkileri'' paneli

Erzurum ABBM'den Kars'ta, ''AB-Türkiye ilişkileri'' paneli
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) faaliyetlerini sürdüren Erzurum Avrupa Birliği Bilgi Merkezi (ABBM), Kars Kafkas Üniversitesi'nde, "AB Türkiye İlişkileri ve İnsan Hakları" konulu bir panel düzenledi.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) faaliyetlerini sürdüren Erzurum Avrupa Birliği Bilgi Merkezi (ABBM), Kars Kafkas Üniversitesi'nde, "AB Türkiye İlişkileri ve İnsan Hakları" konulu bir panel düzenledi.

Kars AB Bilgi Noktası'yla Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda ortaklaşa düzenlenen panel büyük ilgi gördü. Panelde, Marmara Üniversitesi AB Enstitüsü Müdürü ve AB İktisadi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Dartan, "Türkiye AB İlişkileri", Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Haydar Efe, "Avrupa Birliği ve İnsan Hakları" ve Marmara Üniversitesi AB Enstitüsü Müdür Yardımcısı, AB Siyaseti ve Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Emirhan Göral da, "Dünden Bugüne Avrupa Birliği, Güncel Tartışmalar" konulu birer sunum yaptı.

Yaklaşık 200 öğrenci ve öğretim elemanının takip ettiği panel sonunda konuşmacılar, katılımcıların sorularını cevaplandırdı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.