Siyaset Haber Girişi : 13 Ocak 2017 10:45

Erzurum AK Parti'nin yeni yönetimi belli oldu

Erzurum AK Parti'nin yeni yönetimi belli oldu
AK Parti İl Başkanlığı'na Mehmet Emin Öz'ün atanmasının ardından, yönetim kurulunda görev yapacaklar belirlendi.
Erzurumajans-AK Parti İl Başkanlığı'na Mehmet Emin Öz'ün atanmasının ardından, yönetim kurulunda görev yapacaklar belirlendi.

Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un 2 yıllık görev sonrası istifası ile boşalan koltuğa Mehmet Emin Öz oturdu. Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Emin Öz, düzenlediği basın toplantısı ile yönetim kurulunu açıkladı. Yönetici, avukat, mühendis, mali müşavir, iş adamlarının aralarında bulunduğu yönetimde 6 kadın ile 44 erkek bulunduğunu belirten Mehmet Emin Öz şunları söyledi

"Erzurum'un değişik bir yapısı var. Etnik, mezhepsel yapısı dikkate alınması gerekiyor. Değişir kültürlerde gelen insanlar aynı ilçede farklı kabileler var. Bunların hepsinin görüşlerini aldık değer yargılarına önem verdik. Belki mükemmel değil ama bu kesimleri tatmin edecek bir yönetim çıkarmaya çalıştık. Bugüne kadar siyaset yapma imkanı bulmamış veya bazı sebeplerden dolayı yaptırılmamış, yapamamış bir çok arkadaşımızda bu yönetimde göreceksiniz. En büyük hedefimiz uyumlu çalışmak. Yönetimimizde değişik mezheplerden, çevrelerden insanlar var."

YÖNETİM KURULU 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tufan 01 Ocak 1970 02:00

    Değişik çevre ve görüşlerden insanların olması sevindirici. Ancak bugüne kadar k partiye oy vermemiş cumhurbaşkanına hakaret etmiş ve eden insanların listede olması da nedir? Hayal kırıklığı yarattı bende...