Erzurum Haber Girişi : 30 Temmuz 2016 23:00

Erzurum bugün Bayrak olup aktı...

Erzurum bugün Bayrak olup aktı...
Erzurum halkı bugün, FETÖ'cü darbe girişiminin 16'ıncı günününde yine ayaktaydı... Dadaşlar bayrak olup aktı...
Erzurumajans-Turhan Bozkurt'un haberi-Erzurum halkı bugün, FETÖ'cü darbe girişiminin 16'ıncı günününde yine ayaktaydı. Dadaşlar bugün akşam saatlerinden itibaren  bayrak olup, şehirde  sokak sokak, cadde cadde aktı... 

Narmanlı Camii önünden, saat 20.00 sıralarında başlayan, 'Bayrak yürüyüşü' gece yarısıs saat 01.00 sıralarında Havuzbaşında son buldu. 500 metre uzunluğundaki bayrakla yürüyen binlerce Erzurumlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlara çıkma çağrısına destek verdi.

15 Temmuz darbe kalkışmasını kınayan Erzurumlular, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganıyla ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan hainlere meydan okudu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hiç kimsenin bu ülkenin birlik bütünlüğünü bozmaya, parçalamaya gücünün yetmeyeceğini ifade ederek, hainlere Erzurum'dan en güzel cevabın bu akşam bayrak yürüyüşüyle verdiğini söyledi.

Bayrak yürüyüşünün ardından Yakutiye Kent Meydanında toplanan kalabalık demokrasi nöbetine devam etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş25 01 Ocak 1970 02:00

    yine bayrağımız istismar edildiç.

  • Ak saçlı 01 Ocak 1970 02:00

    Darbe gecesi meydanlara koşanlar dışında herkes oradaydı.Vekiller ve Başkanlar hariç.

  • YÖK Kalksın 01 Ocak 1970 02:00

    Bu bayrak yürüyüşün kimler hazırladı kimler yönetti ve kimler katıldı?Hiçbir ulusal basında kayda alınmadı.Bu nasıl bir yüyüştü kopuk ciddiyetsiz ve organizeden anlamayan görevliler..Sayın vekllerimin ve Bayrağımızın önüne geçen Rektör ve akademik personelide ayrıca kınıyorum.Kime neyi ıspatlamaya çalıştılar neyin hesabını yaptılar taktiri kamuoyu verir inşallah.

  • Yuh ATAUNI 01 Ocak 1970 02:00

    Böyle organizasyonmu olur.15 Temmuz gecesi meydanlara koşan Dadaşlar ve bazı STK lar YOKTU.Özelliklede ETÜ Rektörü muammer hoca ve ekibi de yoktu.Atatürk üniversitesi bu gün piyasaya çıktı.Ne diyelim bayrağı tutanlar ellerinizden öpüyorum ancak Organizatörler tam bir rezalet ve bencildiler.

  • Dadaşım ben Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bayrak yürüyüşüne katılan Vekillerimiz ve başkanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.Ancak dikkatimi çeken 2 olaya şaşırdım.1.si 15 Temmuzdan beri meydanlarda görülmeyenler vekillerimizin önünde en önsaflarda hemde kortej narmanlı camiinin önündeyken onlar taa polis evinin önünde gövde gösterisi yapıyorlardı.Malum Atatürk üniversitesi akademisyenleriydi. 2.si ise bu organisazsonyda görev alanların ne kadar bencil egoist olduklarıydı.Kısacası 15 temmuz darbe girişiminin akışına göre kendilerine yön verenler bayrak yüyüşünde gövde gösterisinde bulundular.Yazıklar olsun yuh olsun.Bu muhteşem bayrağa bu organisasyon yakışmadı.