Spor Haber Girişi : 09 Eylül 2019 13:30

Erzurum'da kulaçlayacaklar

Erzurum'da kulaçlayacaklar
Alman Yüzme Milli Takımı’nın geçen yıl Erzurum Palandöken’de yaptığı kamp bir çok Avrupa ülkesinin dikkatini çekti. KUDAKA’nın desteğiyle kente gelen bazı ülkelerin yüzme antrenörleri, takımlarını Palandöken’e getirme kararı aldı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde bu yıl 33 futbol kulubüne ev sahipliği yapan Erzurum Palandöken, yüzücülerin de ilgisini çekti. Geçen yıl yüksek irtifa kampını Palandöken’de yapan Alman Yüzme Milli Takımından sonra Avusturalya dahil bir çok Avrupa ülkesinin Milli Takımları Palandöken’i mercek altına aldı. Dünya Şampiyonası öncesinde bir kez daha kamp için Erzurum Palandöken’i tercih eden Alman Yüzme Milli Takımı antrenmanlarını sürdürürken, Danimarka, Hollanda, Almanya, Yunanistan, Slovenya, Avustralya, İsviçre’den gelen Milli Takım antrenörleri Erzurum’daki tesisleri gezdi.



KUDAKA DESTEK, SWAY SPONSOR OLDU

Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUDAKA) desteği ve Sway Hotel’in sponsorluğunda misafir edilen Milli Takım antrenörleri Stefhan Hansen, Tom Rushton, Dennis  Frederiksson, Christian Hansmann, Joeri Verlinden, Christian Diener, Melcin Imoudu, Nikolaos Gemelos, Peter Mankoc ile Chris Mooney, KUDAKA uzmanları eşliğinde başta Olimpik Yüzme Havuzu olmak üzere Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Sporcu Performans Ölçüm Merkezinde incelemelerde bulundu. Palandöken’deki otelleri de gezen teknik ekip, takımlarını Erzurum’a getirme kararı aldı.



VALİ MEMİŞ: HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Erzurum Valisi Okay Memiş de hem Alman Milli Takımı sporcuları hem de Milli Takım antrenörleriyle Sway Hotel’de bir araya geldi. Ekibe “Hoşgeldiniz” diyen Vali Memiş, “Siz ve takımlarınızı burada misafir etmeyi çok istiyoruz. Yapılmasını istediğiniz ne varsa söyleyen hemen sağlayalım” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i de telefonla arayan Vali Memiş, “Ne gerekiyorsa yapalım. En iyi şekilde rahat ettirelim” dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.